Artsy Piano & Vocalist

  (3)

Indicatie €200 - €590

Stuur een persoonlijk bericht naar Artsy Piano & Vocalist

Check beschikbaarheid
Artsy Piano & Vocalist, Easy Listening, Bossa nova, Jazz ensemble

de Armin v. Buren van achtergrond muziek: Artsy Piano & Vocalist Duo is kwaliteit zonder kapsones. We are SO achtergrond, we almost blend in with the furniture. Seriously, we can set up in very small places. We play Cuban son, Jazz standards, Bossa Nova and Tango.
Bezetting: pianist en zangeres met hand percussie

Muziek

Nora Jones achtig sound

samba en jazz demo

easy listening

Reviews

Door op 19/12/2017

Weer een fantastisch optreden van priscila. Een rasartiest pur sang. Dit keer met mooie kerstliedjes afgewisseld met lekkere salsa songs. Priscila wist er weer een mooie middag van te maken.

Door op 09/12/2017

Priscila is een lieve vrouw die er alles aan doet om een mooie performance neer te zetten. Alle afspraken die zij maakt kom ze netjes na. Zeer lekkere muziek en een mooie prettige stem. Kijk uit naar haar volgende optreden bij miller & monroe op 16 december in Oosterhout, dit wordt dan een kerstspecial

Door op 20/11/2016

Piano Pasión heeft op twee opeenvolgende jaren een sfeervol optreden verzorgd op onze kerstborrel.
Het was leuk omdat Priscila in meerdere talen sprak en zong (waaronder Spaans) en daardoor ook de Spaanstalige onder ons zich thuis konden laten voelen.
Dat heeft het feest positief beïnvloedt, maar ook de relaxte en vriendelijke welwillendheid van beide muzikanten om het feest te laten slagen.
Priscila is een rasartieste die haar passie voor zingen een warm hart toedraagt en dit samen met haar muzikale partner middels mooi gecomponeerde muziek weet over te brengen.
Ik vind Artsy & vocalist uniek omdat zij met z'n tweeën een avondvullend programma hebben waarin zij flexibel zijn naar hun gastheer/gastvrouw toe, erg professioneel!

Contact

Artsy Piano & Vocalist, Easy Listening, Bossa nova, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - PrisciLa

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Artsy Piano & Vocalist

Artsy Piano & Vocalist is een ensemble uit Amsterdam. Artsy Piano & Vocalist speelt muziek in de stijlen Bossa nova, Easy Listening & Jazz. Artsy Piano & Vocalist heeft sinds de inschrijving op 19/08/2016 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Artsy Piano & Vocalist klinkt als: The Carpenters, Astrid Gilberto, Nora Jones. Het repertoire van Artsy Piano & Vocalist bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Artsy Piano & Vocalist krijgt 4.2 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Artsy Piano & Vocalist hanteert een richtprijs van €200 - €590 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.