Wil je de kosten weten van een zanger? Op Gigstarter kan je ze al boeken vanaf €50,-. De kosten voor een zanger kunnen erg variëren, op Gigstarter heeft een zanger zelf in de hand hoe veel ze vragen. De meeste zangers op Gigstarter zitten daarnaast ook in een band.

Bekijk het ruime aanbod aan zangers

De kosten van een zanger worden gebaseerd op verschillende dingen. De zanger moet ergens vandaan komen en dat brengt natuurlijk standaard kosten met zich mee. Daarnaast kost het de zanger ook tijd om zich voor te bereiden op de gig.

Zangers vinden via Gigstarter

Bij Gigstarter kan je gratis een oproep plaatsen om een zanger te vinden, er zitten geen enkele kosten aan verbonden. De zangers krijgen dan een melding van ons en kunnen aangeven of ze beschikbaar zijn. Als ze beschikbaar zijn staat u zelf in direct contact met de zanger. Dan kunt u het met de zanger over de kosten hebben.

Plaats een algemene oproep op Gigstarter!

Gigstarter evenement

De oproepfunctie op Gigstarter

De oproep op Gigstarter is de snelste manier voor de boeker om een zanger te vinden. Zoekt u een zanger maar bent u niet zeker over de kosten van de zanger? U kunt ze ook altijd een persoonlijke aanvraag sturen. Denk er wel om dat u met een oproep meerdere zangers tegelijk aanspreekt.

Plaats een oproep op Gigstarter!