Wil jij je verjaardag nog feestelijker maken? Gigstarter kan jou daar bij helpen! Op ons platform vind je honderden artiesten van alle genres die van jouw verjaardag een groot feest kunnen maken. Plaats een oproep en ons team zal passende acts voor jouw feest zoeken. Opzoek naar een band? solo artiest? Of een feestelijk ensemble? Alles is mogelijk!


Welke act past bij mijn verjaardag?

Voordat je een act kiest is het belangrijk om een aantal ding mee te nemen in overweging. Denk bijvoorbeeld aan de locatie: vier je het gewoon thuis in de woonkamer of huur je een grote ruimte met alles erop en eraan? Zo zijn dj’s bijvoorbeeld geschikt voor elk soort locatie, waarbij een 5-ledige band een beetje krap wordt in de huiskamer. Wil je een feest waarbij alle voetjes van de vloer gaan? Hiervoor is een dj ook geschikt of wellicht een coverband die jouw favoriete hits speelt! Er is veel keuze waardoor je soms de bomen door het bos niet meer ziet. Plaats dan vooral een oproep en ons gigstarter team zal de perfecte match voor je uitzoeken!

Plaats een oproep

Live muziek als cadeau

Is binnenkort jouw familielid, vriend of vriendin jarig? Wil jij ze een onvergetelijk cadeau geven? Verras ze met een live optreden! Er is niks persoonlijkers dan een speciaal verjaardagsoptreden.


Verjaardagsfeest

Drive thru verjaardag

We leven nu al enige tijd in een pandemie maar dat weerhoud ons niet van een feestje! Zo kan er ook gefeest worden binnen de lijnen van het beleid. Denk bijvoorbeeld aan een drive thru verjaardag waarbij je de afstand van elkaar bewaard maar toch het nog een beetje kan vieren. Een muzikant kan deze ervaring nog specialer maken voor jou en je gasten!


Is dit niks voor jou? Wil je toch een intiemere sfeer? Met een tuinfeest ben je in de buiten lucht en kun je alsnog genieten van je gasten en eventuele besmetting beperken.

Hopelijk kan jij met onze tips een geweldige verjaardag hebben! Boek nu je favoriete artiest voor een verjaardag om nooit te vergeten!


Boek een artiest!