Je hebt een profiel gemaakt op Gigstarter en nieuwsgierig, hoe haal ik het meeste uit het muzikale platform? Daarom hebben we een vijf stappenplan gemaakt voor een perfecte start op Gigstarter.

  1. Maak gebruik van deze leuke gelegenheid om je fans, familie en vrienden te laten weten dat je te boeken bent op Gigstarter. Deel het nieuws op Facebook!

  2. Als je in bezit bent van een eigen website, raadt Gigstarter aan om hier het Gigstarter widget op te plaatsen. Dit is een boek-knop die je website aan het Gigstarter profiel linkt. Je vergroot hiermee de kans om geboekt te worden en je bent beter vindbaar op het internet. Lees meer informatie over het plaatsen van de widget.

  3. Bij Gigstarter kan je nog meer uit jouw profiel halen door een PRO artiest te worden. Voor nog geen tientje per maand heb je allerlei soorten voordelen en met één optreden heb je de investering er al uit!

  4. Alle voorgaande tips al doorgevoerd? Lekker bezig! We hebben een blog geschreven met extra tips om meer uit het Gigstarter profiel te halen. Hier te lezen.

  5. Voor vragen kan je altijd naar onze antwoorden op veel gestelde vragen, de FAQ.