Helaas zijn er deze zomer geen festivals. Het is tijd om zelf een feestje te bouwen! Op Gigstarter vind je honderden artiesten van alle genres die willen optreden op jouw tuinfeest. Plaats een oproep en de juiste artiesten zullen hun beschikbaarheid aangeven. Kom rechtstreeks in contact met de artiesten via chat en boek deze zomer livemuziek voor jouw tuinfeest.

Artiesten voor tuinfeest

Organiseer een tuinfeest

Een feest in uw tuin is om verschillende redenen een goed alternatief. Ten eerste, omdat iedereen buiten is, beperk je het risico op COVID 19 besmetting door niet in een afgesloten ruimte te blijven. Bovendien kan je genieten van de warmte van de zomeravonden. Je kunt dit feest in je tuin, thuis of in een park organiseren als je toestemming hebt.

Ons professioneel advies

Op Gigstarter , kun je kiezen uit meer dan 1000 artiesten die geschikt zijn voor jouw tuinfeest. Je kunt elke vorm van live muziek boeken voor jouw tuinfeest! Musici zijn creatief en flexibel, vooral als het op optredens aankomt. Via Gigstarter heb je direct contact met de artiest en de mogelijkheid om alle opties te bespreken. Denk bijvoorbeeld aan een singer-songwriter die vrolijke zomerliedjes speelt. Of een DJ die relaxte muziek draait om in de stemming te komen. Alles is mogelijk!

Plaats een oproep!

Tuin feest

Een feestje in je tuin

Met live muziek geef je jouw zomer een boost en in deze kleine setting zullen al je gasten het zich nog lang herinneren. Kijk wat er in jouw tuin en omgeving mogelijk is voor een onvergetelijk feest.


Voor welke gelegenheid?

Of het nu gaat om een verjaardag, een feest naar aanleiding van een bruiloft of gewoon een avondje uit met vrienden, elke gelegenheid is goed genoeg eigenlijk. Stel je voor dat je je eigen festival kunt organiseren. Alles is mogelijk, met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Daar gaan we, nu heb je alle instrumenten om je eigen tuinfeest te organiseren!