Gigstarter figureert als boekingskantoor voor artiesten. Maar het is niet zomaar een boekingskantoor, het is een online platform waarbij artiesten alles zelf in de hand hebben. Het platform verbindt boekers en artiesten uit heel Europa. Gigstarter vraagt als boekingskantoor geen commissie.

Schrijf je gratis in bij Gigstarter!

Gigstarter staat voor minder gedoe, meer muziek. Het is een platform wat figureert als boekingskantoor voor artiesten, alleen vraagt Gigstarter geen commissie voor optredens. Waarbij een ander boekingskantoor dat wel zou vragen. Gigstarter heeft namelijk een ander verdienmodel dan een boekingskantoor die wel commissie vraagt. Gigstarter werkt met een freemium/premium model. Voor muzikanten die meer uit hun profiel willen halen bieden wij het PRO lidmaatschap aan.

Wat maakt Gigstarter een moderne en online boekingskantoor?

Normaal gesproken staat een artiest ingeschreven bij een boekingskantoor en wordt alles geregeld via het boekingskantoor. Het boekingskantoor is het contact tussen artiest en klant. Bij Gigstarter is het anders geregeld. De boeker heeft zelf direct contact met de artiest, zonder dat Gigstarter daartussen in staat.

Gigstarter evenement

Vraag en aanbod

Net als elk ander boekingskantoor krijg Gigstarter elke dag aanvragen binnen van boekers. De drempel ligt laag om je aan te melden bij Gigstarter en daarom krijgen wij ook veel aanmeldingen van artiesten dagelijks binnen. Wij figureren als boekingskantoor voor DJs, Bands, ensembles en Soloartiesten.

Schrijf je als artiest in op Gigstarter!