Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Geef aan welke muziek je zoekt

Beschikbare artiesten zullen snel reageren

Kies zelf de perfecte act uit het overzicht

Plaats een oproep

Boek bands voor jouw koningsdag

Het grootste feest van het jaar, Koningsdag, kan elk jaar weer rekenen op miljoenen feestvierders. Bij zo'n feestelijk evenement hoort natuurlijk muziek en honderden bands spelen op deze dag.

Boek een band voor Koningsdag of Koningsnacht via Gigstarter

Al lopend door de straten komen mensen in aanraking met vele soorten bands die optreden tijdens Koningsdag. Ook voor jouw evenement kan je gemakkelijk een band huren voor Koningsdag of Koningsnacht. Ons platform heeft alle soorten genres in het bestand: van jazz, latin tot aan rock en coverbands die op jouw feest komen spelen.

Een band kan een hele menigte boeien en entertainen waardoor jouw feest op Koningsdag extra glans krijgt. Dit kan op straat zijn maar ook vanuit huiskamers en op openbare terreinen. Met Koningsdag en nacht is veel mogelijk in Nederland.

Bij Gigstarter heb je Nederlands grootste overzicht van bands in alle mogelijke stijlen. Als boeker krijg je een goed beeld van de band door het profiel wat zij op ons platform hebben. Hier staan o.a. het live filmpje, prijsindicatie en reviews van andere boekers. Via dit profiel kan je direct in contact komen met de band die jij wilt op het evenement.

Bekijk ook de koningsdag DJs en het overzicht van alle koningsdag artiesten.