Tom van der Velpen

Tom is nu al jarenlang manager van diverse bands in de rockmuziek. Denk aan U2, Coldplay en de Rolling Stones om maar eens een paar namen te noemen.

Benieuwd naar het roster van Tom? Neem een kijkje in het overzicht hieronder.

Loopbaan Tom

Nadat hij een master communicatiewetenschappen had afgerond is Tom bij Gigstarter gaan werken. Hier kwam hij in contact met diverse bands. Zo rolde hij steeds verder het manage vak in.

Momenteel beheert Tom meerdere profielen en acts op Gigstarter.

Tom's Management overzicht


U2

Ierse Rockband

U2 is een Ierse rockband met Bono (Paul David Hewson), zang en gitaar, The Edge (David Howell Evans) op gitaar, piano, bas en soms zang, Adam Clayton op bas en soms gitaar en Larry Mullen jr. op drums. Deze bezetting is van het begin af altijd ongewijzigd gebleven, wat uitzonderlijk is in de popgeschiedenis.

Coldplay

Populaire pop en rockband

Coldplay is een Britse popband, die in 1996 in Londen werd gevormd. De leden zijn zanger Chris Martin, gitarist Jon Buckland, drummer Will Champion en bassist Guy Berryman.

The Rolling Stones

Ervaren Engelse band

The Rolling Stones (vaak aangeduid als de Stones) is een Engelse rock-'n-rollband die actief is sinds 1962. De band speelt, naast rock-'n-roll en rock, ook stijlen als blues, country, hardrock, reggae en punk.

Kensington

Nederlands populairste rockband

Kensington is een Nederlandse band uit Utrecht die werd opgericht in 2005.

Of je nu muzikant, muziekliefhebber of gewoon geïnteresseerd bent, iedereen is altijd welkom om langs te komen bij ons op de Paleisstraat 107, Amsterdam. De koffie staat klaar! Like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van muziek- en netwerkevenementen die we regelmatig organiseren.