Gigstarter organiseert donderdag 10 december haar jaarlijkse Artist of the Year finale. Honderden bands, solo-artiesten en dj’s uit heel Europa strijden voor een plek in de finale. Uiteindelijk mogen de zes populairste acts en DJ’s hun talent tonen tijdens deze speciale online finale.

Meer informatie

Muzikanten uit heel Europa strijden voor de titel 'Artist & DJ of the Year'

Gigstarter is een online muziekplatform en in heel Europa actief. Het platform werkt op lokaal en internationaal niveau. De website richt zich zowel op muzikanten die alleen geïnteresseerd zijn in lokale optredens in eigen land als op muzikanten die ambitie hebben voor internationale optredens. Via Gigstarter kunnen bands, DJ's en Solo-artiesten nu gemakkelijk en vrijblijvend geboekt worden voor internationale optredens en is het mogelijk voor artiesten om een profiel te creëren in elk afzonderlijk land waar Gigstarter actief is.

Sinds 2014 strijden honderden getalenteerde Gigstarter artiesten en DJ’s die hun eigen muziek maken, om de felbegeerde titel van Artist en DJ of the Year te bemachtigen. Samen met andere fantastische prijzen. 2020 is een bijzonder jaar en door COVID-19 organiseren wij een online corona-proof editie. Met ongelofelijke prijzen zoals een cheque van 1000 euro voor de winnende artiest en een cheque van 500 euro voor de winnende DJ.

Op het internationale muzikanten-boekingsplatform Gigstarter staan meer dan 9000 artiesten ingeschreven. Na het succes in Nederland is Gigstarter nu ook actief in heel west Europa. Gigstarter organiseert de jaarlijkse Artist of the Year wedstrijd om de meest populaire en getalenteerde artiesten van het platform in de schijnwerpers te zetten.Gigstarter evenement

De finale

Gigstarter organiseert deze wedstrijd voor de zesde keer op rij. Tijdens het online evenement treden de zes finalisten met de meest verkregen stemmen op. De muzikanten geven elk een 10 minuten durend online concert, wat in totaal 60 minuten zal duren. Na afloop van het concert zullen er interviews plaatsvinden en uiteindelijk zullen onze winnaars bekend worden gemaakt! De drie acts die zullen optreden zijn: Devonport (BE), Pamela Magal (ES) und PanKart (BE). De DJ's die hun talent zullen laten zien zijn: Alexey Grankowsky (IT), Larry7 (ES) en LLout (NL).

Tijdschema:

Start van het online evenement op 10 december om 19:00 (GMT+1, Amsterdam)

- Een gestreamd concert van 60 minuten: de pre-recorded live videos van max 10 min van elke finalist zullen worden getoond

- Live interviews in het Engels

- De live bekendmaking van de Artist & DJ of the Year 2020

Meer informatie over hoe je kunt deelnemen aan het online evenement zal later nog volgen.


Juryleden:

Wij stellen graag ons deskundige panel aan je voor. Zij zullen beoordelen en beslissen wie de uiteindelijke winnaars zullen worden en wie de titel Artist- en DJ of the Year 2020 mogen dragen.

- Adrien Morin (FR) van Warner Music Group Frankrijk

- Noémie Lambert (FR) van Universal Frankrijk

- Bas Kruijssen (NL) van Kwettr

- Suzanne van den Dool (NL) van Sony ATV Music Publishing BeNeLux

- Leonard Prasuhn (DE) van Universal Duitsland


Ervaar deze heerlijke mix van muziek zelf en neem deel aan deze speciale corona-proof editie.

Aanmelden Gastenlijst