Ella Red, Allround, Soul, Funk dj

Beard and Bangs present: WHEELS FOR TUNES!

Ella Red

Check het profiel!

12/04/2019 23:00

De uitvinding van het wiel is, zoals iedereen weet, van groot belang geweest voor de technologische ontwikkeling van de mensheid. Het zou het fundament vormen voor alle mechanica zoals we die tegenwoordig kennen. En hoewel je zou denken dat de toepassing van het wiel inmiddels wel uitgemolken is hebben we er nog 1 voor je bedacht!!

Beard 'n Bangs presenteren u, onze favoriete (hedonistische) subpopulatie van de Lage Landen; “Wheels for Tunes”!!

Het concept is als volgt; Genre en uitvoerend DJ worden bepaald door een draai aan de twee ‘Wheels for Tunes’ waardoor we ‘Vrouwe Fortuna’ aan de shuffleknoppen des avonds’ hebben staan! Draaien aan de “Wheels for Tunes” mag na beoordeling van je outfit en/of dansmoves door onze heerlijke ‘Maitres de Roues’ ‘Floortje, Siham, Myrthe of kleine Laura die hun charmes zullen gebruiken om de avond een hysterische draai te geven!

DJ’s Ellen en Wouter hebben een ca. 4 meter aan samengevoegde vinyl collectie opgesteld achter de draaitafels en zullen de selectie doen op basis van de gekozen richtlijn en proberen jullie zodoende de heupen te prikkelen. Vind je de plaatkeuze reuze? Gooi een bal in de basket van de desbetreffende DJ die op deze manier een extra plaat mag draaien zolang de ballenteller het hoger staat dan die van z’n muzikale wederhelft!


Waar? ’t Filmcafé
Wanneer? Vrijdag 12 april 2019
Hoe laat? v.a 23:00 (tussen 23h-00h gratis entree)
Het kost je? Slechts 5€
Thema? HYSTERISCH!!Datum
12/04/2019
Tijd
23:00
Entreeprijs
na 00:00 uur: 5 euro.
Locatie
Filmcafé Utrecht
CAB-Rondom 90A
Utrecht

Optredens van Ella Red


Er staan nog geen events in de agenda van Ella Red.