Ben je van plan een vet feest te organiseren maar mis je nog dj’s voor in je line-up? Dan is Gigstarter website om een kijkje te nemen. Onze website staat vol met enthousiaste dj’s die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Het makkelijke aan Gigstarter is dat je direct met de artiest in contact kunt komen en duidelijke afspraken kan maken. En dit hoeft ook niet veel te kosten. Omdat Gigstarter alleen de totstandkoming van de boeking mogelijk maakt betaal je geen commissie en gaat de hele gage dus naar de dj zelf. Zoek in onze database en ontdek wat de perfecte match is voor jouw evenement!

Bekijk onze feest dj's!

Waarom een dj?

Wanneer je een feest organiseert wil je natuurlijk je gasten aan het dansen krijgen. Dat is precies waar deejays goed in zijn. Ze kunnen ieder mogelijk genre betreden en spelen in op de sfeer op de dansvloer. Alle tracks worden soepel in elkaar over gemixt zodat het geen seconde stil hoeft te zijn. Bovendien heeft een dj niet veel nodig. Ze brengen vaak hun eigen draaitafel mee en nemen verder weinig ruimte in, in tegenstelling tot een band. Veel dj’s staan open voor verzoeknummers, dit kun je van tevoren ook via Gigstarter bespreken.

Ons aanbod

Op Gigstarter heb je een ruime keuze uit meer dan 300 verschillende dj’s. Van allround feest deejays tot disco en house of zelfs harder stijlen als hardstyle en dubstep. Voor ieder wat wils, binnen allerlei prijsklasse! Vanaf 50 euro kun je al iets regelen. Combinaties als een dj met zanger, of dj met saxofonist is ook een mogelijkheid. Voor een aantal voorbeelden kun je klikken op de volgende profielen: LLout, La Sooph, Dj Byan, Ella Red. Als je geïnteresseerd bent in een van de dj’s kun je op het profiel klikken op ‘check beschikbaarheid’ om contact op te nemen. Vaak reageren de artiesten binnen 24 uur.


Feest dj

Oproep voor feest dj's

Het kan zijn dat je al wilde plannen hebt voor je feest, maar nog niet de ideale dj hebt kunnen vinden. In dat geval kun je op ons platform ook een oproep plaatsen. Wanneer je de oproep functie gebruikt kun je precies aangeven welke stijl artiest je naar op zoek bent. Ook kun je het budget, de locatie en datum van je evenement aangeven om alles zo duidelijk mogelijk toemaken. Vervolgens gaan wij aan de slag om aan jouw oproep een aantal bijpassende deejays te koppelen. Je kunt gemakkelijk met de geselecteerde artiesten chatten zodat je uiteindelijk tot een keuze kunt komen. Super simpel en snel!

Plaats een oproep!

Verder kijken?

Gigstarter heeft nog veel meer te bieden dan alleen dj’s. Voor jou feest kun je ook een band, ensemble of singer-songwriter boeken. Op ons platform staan meer dan 3500 artiesten dus neem gerust een kijkje om te zien wat er allemaal tussen staan. En vergeet niet… er een mooi feestje van te maken!