De datum is geprikt, en u bent op zoek naar een DJ voor jouw bruiloft? Op Gigstarter kunt u ze al boeken vanaf €50,-. Hoeveel DJ's vragen hebben ze zelf in de hand. Deze kosten verschillen natuurlijk per DJ. Het belangrijkste is dat er goed contact is tussen de opdrachtgever den de DJ. Op Gigstarter heb je dit allemaal zelf in de hand! Alleen het beste is goed genoeg voor jouw bruiloft. Bekijk hier het grote aanbod aan DJ's!

Bekijk!

De kosten van een DJ voor jouw bruiloft worden gebaseerd op verschillende dingen. De DJ heeft natuurlijk reiskosten. Daarnaast heeft een DJ vaak een eigen geluidsinstallatie en kost het een DJ veel tijd om voor te bereiden. Daarnaast kopen DJ's de nummers die zij gebruiken, in plaats van deze illegaal te downloaden. Ook hier komen kosten bij kijken.

Jullie bruiloft, geregeld via Gigstarter!

Als de kosten van een DJ duidelijk zijn kun je een oproep voor jouw bruiloft plaatsen op Gigstarter. Je kunt hier verschillende dingen invullen, waaronder het budget wat je hebt. Gigstarter zoekt dan een geschikte DJ voor jou die past bij jouw budget. Er zijn geen kosten aan verbonden om een oproep voor een DJ te plaatsen op Gigstarter.

Oproep plaatsen

Gigstarter evenement

Geen DJ gevonden? Plaats een oproep voor jouw bruiloft!

De oproep op Gigstarter is de snelste manier om een DJ te vinden. Daarnaast is het ook snel duidelijk wat de kosten precies zijn. De DJ's geven in de meeste gevallen binnen 24 uur aan of ze beschikbaar zijn. Zoek je een DJ maar geen idee wat een DJ zoal kost? Je kunt ze ook altijd persoonlijk een aanvraag sturen. Denk er wel om dat je met een oproep meerdere DJ's tegelijk aanspreekt. Plaats nu een oproep!

Plaats oproep!