BBQ met Live Muziek!

Door Het Gigstarter Team op 11-05-2022

Plan je een barbecue met je vrienden nu de zon volop schijnt? Ervaar nieuwe muziek zoals je nog nooit hebt gezien: intiem, prachtig en een live privé concert met lokale muzikanten dankzij Gigstarter. Op ons live muziek boekingsplatform heb je de keuze uit honderden acts die beschikbaar zijn voor een privé concert op jouw terras of in jouw tuin! Plaats een oproep en geschikte artiesten zullen hun beschikbaarheid doorgeven. Kom in direct contact met de artiesten via de chat en boek live muziek voor jouw achtertuin barbecue feest.

Geschikte muzikanten vinden

You bring the meat, Gigstarter brings the heat.

Jouw tuin of achtertuin lijkt een geweldige plek om vrienden te ontmoeten en buiten te zitten om van het lenteweer te genieten. Maar mis je niet wat eten & live muziek? Je kunt je telefoon met bluetooth verbinden en je speakers harder zetten, zeker, maar dit zal je samenkomst niet naar een hoger niveau tillen. Een van de op Gigstarter geregistreerde coverbands zou de favoriete nummers van je gasten kunnen spelen, wat een ongeëvenaarde vibe zal creëren.

barbecue live muziekKleine barbecue met live muziek

Singer-songwriter, DJ en meer te boeken voor jouw bbq-feest.

Je kunt alle soorten live muziek boeken voor jouw barbecue in de achtertuin! Artiesten zijn creatief en flexibel, zeker als het gaat om optreden voor gasten die genieten van de zon en de drankjes. Via Gigstarter heb je direct contact met de artiesten en de mogelijkheid om alle mogelijkheden te bespreken: datum, prijs, geluidsapparatuur, repertoire en ga zo maar door. Wat dacht je van een singer-songwriter die vrolijke zomernummers ten gehore brengt? Of een DJ die wat chill out muziek draait om de goede vibes op gang te brengen?


Je kunt genieten van een prachtig live optreden van Akoestisch Duo MAIS

Maak indruk op jouw gasten zonder zorgen

Jouw barbecue-avond kan worden begeleid door een geweldig muzikaal optreden in de tuin. Om jouw buren en gasten te plezieren, hoeft het niet luid te zijn, het kan ook achtergrondmuziek zijn zoals een jazz singer-songwriter.

Door een oproep te plaatsen op ons platform, zal Gigstarter geschikte artiesten uitnodigen die overeenkomen met jouw zoekcriteria en jouw type feest. Onze service is volledig gratis, er worden geen verborgen kosten of transactiekosten in rekening gebracht wanneer een band via ons systeem wordt ingehuurd. Wij brengen muzikanten en boekers met elkaar in contact, en de rest is aan hen.


Plaats een oproepl

Live muziek maakt je barbecue-avond met jouw vrienden onvergetelijk! Geniet van jouw barbecue-avond!

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: bbq, live muziek, bbq feest, tuin, achtertuin, lente, zomer