Gigstarter staat vol met allerlei bandjes. Alle genres zijn beschikbaar Rock, Jazz, Pop etc. U kunt ze al boeken vanaf €50,-. Het inhuren van een bandje is overzichtelijk, transparant en gemakkelijk via Gigstarter. De kosten om een bandje in te huren staat aangegeven op het profiel van het bandje op Gigstarter. Bekijk het ruime aanbod aan in te huren bandjes.

Bekijk

Een bandje kunt u vinden op Gigstarter door een oproep te plaatsen in onze in te huren bandjes overzicht. De bandjes kunnen hierop reageren. De kosten, tijd en plaats kunnen besproken worden met het bandje. Er zijn geen enkele kosten aan de oproep verbonden.

Bandje inhuren via Gigstarter

Bij Gigstarter kunt u gratis een oproep plaatsen om een bandje te huren, er zitten geen enkele kosten aan verbonden. Het bandje krijgt dan een melding van ons en kunnen aangeven of ze beschikbaar om ingehuurd te worden. Als ze beschikbaar zijn staat u zelf in direct contact met het bandje. Dan kunt u het met het bandje over de kosten hebben. Plaats een algemene oproep op Gigstarter zodat u een bandje kan inhuren!

Plaats oproep!

Gigstarter evenement

De oproepfunctie voor het inhuren van bandjes

Met Gigstarter kun je op een gemakkelijke en snelle manier heel veel bandjes tegelijk aanspreken. De oproep op Gigstarter is de snelste manier om een bandje in te huren. U bereikt hiermee meerdere bandjes in 1 keer die in uw budget vallen. De bandjes geven meestal binnen 24 uur aan of ze beschikbaar zijn om ingehuurd te worden. Naast de oproep kunt u ook altijd een specifiek bandje benaderen. Plaats een oproep op Gigstarter om een bandje in te huren!

Plaats oproep!