Zanger August van engelen

Indicatie €150 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Zanger August van engelen

Check beschikbaarheid
Zanger August van engelen, Levenslied, Volksmuziek soloartist

August Van Engelen
Waarom, waarom” is de titel van de debuut single van de 17 jarige August van Engelen uit Deventer. August is het neefje van zanger “Jaman” en als je goed luistert is dat zeker te horen aan zijn zangstem.

Henk Damen
August nam een tijdje geleden contact op met zanger/tekstschrijver Henk Damen van Bling Music en vroeg hem iets moois voor hem te schrijven en dat is met “Waarom, waarom” zeker gelukt. Het is een mooie gevoelige ballade geworden.

Aan de IJssel
Inmiddels is de videoclip ook opgenomen op een schitterende locatie aan de IJssel. August laat ons weten dat hij hoopt dat single goed in de smaak valt en dat hij hem veel kan gaan zingen bij zijn optredens in het land. Tot slot zegt August; “Dit is mijn eerste single en zeker niet de laatste, u gaat nog veel van me horen”.

Muziek

August van engelen - eenzaa...

August van engelen

August van engelen - Waarom...

Reviews

Boek Zanger August van engelen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Zanger August van engelen, Levenslied, Volksmuziek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - August

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Zanger August van engelen

Zanger August van engelen is een solo-artiest uit Deventer. Zanger August van engelen maakt vooral muziek in de genres Levenslied & Volksmuziek. Zanger August van engelen heeft sinds de inschrijving op 07/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Zanger August van engelen klinkt als: Zanger August . Het repertoire van Zanger August van engelen bestaat uit covers en eigen werk.

Zanger August van engelen hanteert een richtprijs van €150 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.