August van engelen

Indicatie €175 - €699

Stuur een persoonlijk bericht naar August van engelen

Check beschikbaarheid
August van engelen, Levenslied, Volksmuziek soloartist

August Van Engelen

August van Engelen zingt sinds Drie jaar professioneel. Als kind was hij echter altijd al veel met muziek bezig. Tot nu toe heeft August al vier singles op zijn naam staan. Graag wil hij nog veel meer muziek uitbrengen.

De 19-jarige August van Engelen heeft een grote passie voor zingen en zingt met zijn hart en groot plezier. August is het neefje van zanger “Jaman” en als je goed luistert is dat zeker te horen aan zijn zangstem.

Op 17-jarige leeftijd kwam hij met zijn eerste officiële single “Waarom Waarom”. Onlangs heeft August van Engelen nieuwe singles uitgebracht.

August Van Engelen is te boeken voor elk soort feest van klein tot groot en August zal gegarandeerd er een feest van maken.

Muziek

August van Engelen - Rot ma...

August van engelen - Waarom...

August van engelen - eenzaa...

Reviews

Boek August van engelen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

August van engelen, Levenslied, Volksmuziek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - August

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over August van engelen

August van engelen is een solo-artiest uit Deventer. August van engelen maakt vooral muziek in de genres Levenslied & Volksmuziek. August van engelen heeft sinds de inschrijving op 07/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van August van engelen klinkt als: Zanger August Van Engelen. Het repertoire van August van engelen bestaat uit covers en eigen werk.

August van engelen hanteert een richtprijs van €175 - €699 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.