Yoram

  (1)
  • Soloartiest   /   Zoetermeer
  • #Funk #Rock #Pop
  • Klinkt als Stevie Wonder, Curtis Mayfield, Prince, John Mayer, Allen Stone, Pharrell, The Eagles, Queen, Simon & Garfunkel, Waylon, Doe Maar
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €40 - €100

Stuur een persoonlijk bericht naar Yoram

Check beschikbaarheid
Yoram, Funk, Rock, Pop soloartist

Muziek is voor mij altijd al de ultieme ‘tool’ geweest waarin ik mezelf kon uitdagen en aanmoedigen tot persoonlijke groei, en ik ben langzaam m’n leven vorm gaan geven rondom deze passie... Ik zing, schrijf, speel gitaar en produceer m’n eigen backing tracks. En zo speel ik zowel eigen werk als bekende classics van vroeger en hedendaagse hits. Denk daarbij aan Pharrell, Amy Winehouse, Bruno Mars, Queen, The Eagles, Coldplay, John Mayer, Stevie Wonder, of van Hollandse bodem: Doe Maar en Waylon...

Ik heb ondertussen al een 4-jarige opleiding aan de popacademie in Rotterdam succesvol afgerond, en het afgelopen halfjaar in m’n eentje door Europa gereisd en praktisch rondgekomen en geleefd van m’n muziek als “professioneel” straatmuzikant, met niets anders dan te gekke verhalen en een geweldige tijd als ik hierop terugblik. En nu wil ik in Nederland langzaam iets op gaan bouwen als artiest. Er gaat voor mij niks boven het gevoel dat ik heb als ik volledig kan opgaan in de muziek die ik zelf maak. En
ik doe uiteindelijk niks liever dan dat gevoel te delen met mensen.

In principe dus een eenmansband met alles erop en eraan, geschikt voor energieke shows waarop de mensen kunnen feesten, dansen en meezingen, maar ook als ‘muzikaal behang’ met zachtere, jazzy sounds... en alles ertussenin! Ik kan m'n setlist met weinig moeite aanpassen aan iedere gelegenheid en ik ben in het bezit van m’n eigen instrumenten én draagbare versterking. Ik kan hierdoor bijvoorbeeld ook buiten optreden, zonder stopcontact in de buurt, en ik hoef van niks te worden voorzien behalve een geschikte plek als podium, en een kruk/stoel zonder armleuningen. Lekker makkelijk, en dat voor een zeer schappelijke prijs, al zeg ik het zelf. Dus als je geïnteresseerd bent of je hebt een vraag/voorstel: Give me a call!

Muziek

All & Everything (original ...

Soul Searching (original song)

Stress Wings (original song)

Reviews

Door op 26/01/2020

Het was een superleuk optreden! Het contact met Yurm was heel prettig: duidelijke en snelle communicatie. Yurm heeft de moeite genomen om een speciaal een nummer in te studeren. Het optreden zelf was ook goed en leuk!

Contact

Yoram, Funk, Rock, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Yoram

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Yoram

Yoram is een solo-artiest uit Zoetermeer. Yoram maakt vooral muziek in de genres Funk, Rock & Pop. Yoram heeft sinds de inschrijving op 08/05/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Yoram klinkt als: Stevie Wonder, Curtis Mayfield, Prince, John Mayer, Allen Stone, Pharrell, The Eagles, Queen, Simon & Garfunkel, Waylon, Doe Maar. Het repertoire van Yoram bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Yoram krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Yoram hanteert een richtprijs van €40 - €100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.