Yoram de Haan

  • DJ   /   Gravenzande
  • #Volksmuziek #Rap #Pop
  • Klinkt als Ik ben heel divers, bovendien pas ik me aan op de muziek die u wil!

Indicatie €20 - €60

Stuur een persoonlijk bericht naar Yoram de Haan

Check beschikbaarheid
Yoram de Haan, Volksmuziek, Rap, Pop dj

Hallo allemaal! Ik ben Yoram de Haan en ik ben geboren op 31 maart 2003. Ik ben een opkomende DJ die met zijn hobby een klein beetje geld wil verdienen, zodat ik wat van mijn appratuur kan terugverdienen en daarna weer kan upgraden. Ik draai graag en heb een flexibel schema. Ik heb op dit moment op 10 feesten gedraaid. Dit waren onder andere klassenfeesten, schoolfeesten en normale verjaardagen. Ik gebruik de Numark Mixtrack Pro. Ik heb boxen van Devine en lampen van Ayra. Er zit kwaliteit in de spullen en ik vind dat ook zeer belangrijk voor mijn klanten. Je kan me altijd een mailtje sturen als je interesse hebt. Ik draai in Zuid-Holland en met uitzonderingen ook verder.

Reviews

Boek Yoram de Haan en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Yoram de Haan, Volksmuziek, Rap, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Yoram

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Yoram de Haan

Yoram de Haan is een DJ uit Gravenzande. Yoram de Haan draait muziek in de stijlen Volksmuziek, Rap & Pop. Yoram de Haan heeft sinds de inschrijving op 11/02/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Yoram de Haan klinkt als: Ik ben heel divers, bovendien pas ik me aan op de muziek die u wil!. Het repertoire van Yoram de Haan bestaat uit covers en eigen werk.

Yoram de Haan hanteert een richtprijs van €20 - €60 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.