DUO YATS

  (3)
  • Ensemble   /   Berkelland
  • #Coverband #Pop #Allround
  • Klinkt als Zie repertoire overzicht website ... http://www.duostay-yats.nl
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €450 - €574

Stuur een persoonlijk bericht naar DUO YATS

Check beschikbaarheid
DUO YATS , Coverband, Pop, Allround ensemble

YATS is de naam van een veelzijdig zang/gitaarduo welke in 2006 is ontstaan.
De naam YATS betekend “ Your All Time Songs”, m.a.w. songs uit lang vervlogen tijden maar ook van nu worden in een aangepast arrangement en op een eigentijdse manier gezongen en gespeeld.
Actuele populaire nummers worden afgewisseld met Oldies - Rock en Blues ballads
Mede ondersteund door de hedendaagse techniek laat dit duo u genieten van een afwisselend en gepast repertoire waarop, indien u dat wilt, prima gedanst kan worden op de up-tempo nummers.

Over de zangeres / gitariste
Zangeres Petra is geboren en getogen in Lichtenvoorde. Haar muzikale kwaliteiten werden al op zeer jonge leeftijd opgemerkt. Met haar sopraanstem liet ze al vroeg van zich horen in een kinderkoor. Toch ging haar interesse verder dan alleen het koorrepertoire. Andere muziek stijlen kregen haar interresse en zo ontwikkelde zij haar muzikale talenten en kwaliteiten zowel vocaal als instrumentaal.
Ze volgde zanglessen om de fijne kneepjes van het vocale vak te leren en ze verdiepte zich in de gitaar om zichzelf te kunnen begeleiden. Met haar veelzijdige stem weet ze u een optreden lang te boeien.

Over de zanger / gitarist
Frans, tevens oprichter van YATS, heeft zijn muzikale ervaring opgedaan als zanger, gitarist, bassist, drummer en toetsenman bij verschillende bands en orkesten. Hij maakt en bewerkt muziekarrangementen voor YATS en begeleid de zangeres zowel vocaal als instrumentaal. Naast de optredens met Petra is hij in het dagelijks leven actief als muziekleraar en geeft hij o.a. gitaarlessen.

Muziek

Man In the mirror

I Wish - Stevie Wonder

Summer of '69

Reviews

Door op 01/05/2017

Contacten liepen via de zangeres, Petra, en deze verliepen erg soepel. Wat besproken werd, is prima nagekomen, en fijn was ook dat er ruimte was om zelf een verzoekje toe te voegen aan het al zeer uitgebreide repertoire dat tijdens mijn 50ste verjaardag ten gehore werd gebracht. Qua opstelling en opbouw van het optreden werd goed meegedacht en overlegd, ook ivm de akoestiek ( café) en sfeer opbouw. De nummers die werden uitgevoerd sloten perfect aan bij de sfeer die ik wilde creëren, en de muzikaliteit van het duo is van een hoog niveau. Daarbij komt dat er niet meer dan nodig werd gepauzeerd, en het duo de gemaakte afspraken prima nakwam. Aan te bevelen dus, voor zowel een optreden "op de achtergrond" tijdens mijn verjaardag ( waar gasten ook met elkaar wilden praten), maar ik heb hen eerder aan het werk gezien tijdens een optreden in de openlucht, en ook daar kwamen ze prima tot hun recht. Echt sfeer verhogend, en daarnaast een beschaafde, prettige uitstraling van beide musici. Ik vind het ook erg fijn dat ik tevoren een voorstel qua muziekkeuze kon inzien, gemaakt op basis van mijn wensen.

Door op 22/04/2017

Petra en Frans hebben tijdens onze party harstikke leuke muziek gemaakt. Ze hebben een afwisselend repertoire, mooie samenzang, spelen ook verzoeknummers. Het is easy listening met een aangepast geluidsvolume zodat je ook gewoon nog gezellig met elkaar kunt praten. Goede sfeermakers en professioneel!

Door op 17/04/2017

Het is al weer een poosje geleden dat YATS voor ons gespeeld heeft, en we kijken er met een fantastisch gevoel op terug. Vanaf ons contact met Petra en Frans was het in 1 woord super. We zijn voor de tijd een keer langs geweest in hun studio om dingen te bespreken en wat nummers live te beluisteren, ook konden we onze eigen favoriete artiesten doorgeven zodat zij nummers daarvan konden spelen.
Op de avond zelf waren Petra en Frans al vroeg op de locatie om het een en ander voor te bereiden en te sound checken. De avond verliep erg mooi, in het begin rustig tijdens het feliciteren en gaande weg de avond gingen ze helemaal los met als gevolg dat de hele dansvloer (die er eigenlijk niet was) vol was en iedereen genoot van de prachtige muziek die Petra en Frans ten gehore brachten. Hun stemmen passen erg goed bij elkaar en ze speelden fantastisch in op de sfeer van de avond.
Tot slot wil ik Petra en Frans nogmaals bedanken voor de onvergetelijke avond die ze ons bezorgd hebben, SUPER!!

Contact

DUO YATS , Coverband, Pop, Allround ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DUO YATS

DUO YATS is een ensemble uit Berkelland. DUO YATS speelt muziek in de stijlen Coverband, Pop & Allround. DUO YATS heeft sinds de inschrijving op 02/12/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DUO YATS klinkt als: Zie repertoire overzicht website ... http://www.duostay-yats.nl. Het repertoire van DUO YATS bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: DUO YATS krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

DUO YATS hanteert een richtprijs van €450 - €574 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.