Out Of Skin

  • Band   /   Rotterdam
  • #Pop #Alternatief
  • Klinkt als Jeff Buckley, Wende, Radiohead, Remy van Kesteren

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Out Of Skin

Check beschikbaarheid
Out Of Skin, Pop, Alternatief band

Een optreden van Out Of Skin is ruimtelijk, ongrijpbaar en ontvouwt zich gedurende de show van verstild naar expressief.
Wouter Mol (zang/gitaar), Maartje Gilissen (harp) en Margot Kersing (viool) wonnen in november de SENA Grote Prijs Van Rotterdam 2016 in de categorie Singer-Songwriter. Waar Wouter eerst alleen was, heeft Out Of Skin zich nu ontwikkeld tot een driekoppig performance team.

Na het winnen van de Grote Prijs volgde hun debuut EP ‘Out Of Skin’: live opgenomen in de theaterstudio van Rikke Korswagen en voorzien met artwork van fotograaf Richard Beukelaar. In samenwerking met kunstenares Rince de Jong en het Artemisia Koor gaven ze op 8 april 2017 de release show in Kantine Walhalla. Afgelopen jaar speelden ze onder andere op Bevrijdingsfestival Rotterdam en de Leidse Hofjes Concerten. De nieuwe clip bij single ‘Modern Caveman’ staat hierboven! ‘Kom uit je schulp en kijk eens naar binnen bij Out Of Skin!’

Muziek

Modern Caveman

Leave You For A While

Ran Away From Distance

Reviews

Out Of Skin heeft nog geen reviews.

Contact

Out Of Skin, Pop, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wouter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Out Of Skin

Out Of Skin is een band uit Rotterdam. Out Of Skin speelt muziek in de genres Pop & Alternatief. Out Of Skin heeft sinds de inschrijving op 16/08/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Out Of Skin klinkt als: Jeff Buckley, Wende, Radiohead, Remy van Kesteren. Het repertoire van Out Of Skin bestaat uit alleen eigen werk.

Out Of Skin hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.