Windup Space

  • Band   /   Oosterhout
  • #Rock #Alternatief
  • Klinkt als Smashing Pumpkins, Biffy Clyro, Basement, Brand New
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Windup Space

Check beschikbaarheid
Windup Space, Rock, Alternatief band

Windup Space weet op geniale wijze rauwe emoties te verpakken in sterke songs. Met ingetogen, sfeervolle melodieën vindt de band moeiteloos de weg naar het hart van de luisteraar, om vervolgens keihard uit te halen met felle, venijnige riffs. Dit zorgt voor een dynamische en melancholische sound, die doet denken aan de alternatieve rock van Biffy Clyro en The Smashing Pumpkins met emo invloeden van Brand New en Basement.

Windup Space werd in 2012 in Oosterhout opgericht door zanger en gitarist Menno van Marle, bassist Jesse Kwaks en drummer Steven van Marle. Sindsdien deed het rocktrio gestaag ervaring op en ontpopte Windup Space zich tot een vaste waarde in het Bredase bandcircuit. Door de sterke live reputatie lieten shows in onder andere de Mezz, Gebouw-T en Paradiso niet lang op zich wachten, bereikte de band in 2015 de finale van T-strijd en won de band in datzelfde jaar de 3e Bredase Poprock Wedstrijd.

Na de eerste demo EP 'Cannibals' in 2014, kwam begin 2016 de single 'Stalling My Mind' uit. De tweede EP van de band is uitgebracht op 3 september 2016. Hierop laat Windup Space hun meest rauwe en emotionele werk tot nu toe horen. De single voor deze EP, 'Sunlight', is reeds met videoclip uitgebracht op Youtube.

Muziek

One Day

Feeling It

Cardiograph

Reviews

Windup Space heeft nog geen reviews.

Contact

Windup Space, Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mart

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Windup Space

Windup Space is een band uit Oosterhout. Windup Space speelt muziek in de genres Alternatief & Rock. Windup Space heeft sinds de inschrijving op 14/09/2014 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Windup Space klinkt als: Smashing Pumpkins, Biffy Clyro, Basement, Brand New. Het repertoire van Windup Space bestaat uit alleen eigen werk.

Windup Space hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.