Willow Mae

  (1)
  • Soloartiest   /   Leiden
  • #Pop #Folk #Jazz
  • Klinkt als Joni Mitchell, James Taylor, Sting, Noa
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar Willow Mae

Check beschikbaarheid
Willow Mae, Pop, Folk, Jazz soloartist

“Seas or rivers have no power to extinguish love.” Liefde kan pijnlijk schuren, maar waar liefde tot bloei komt is er extase. Willow Mae neemt je met haar rough romantic folk/pop mee in het mysterie van de liefde. De hete adem van passie raakt de koude lucht van verkilde liefde met onweer als gevolg. Zoals de liefde kleurrijk, veelzijdig, onstuimig, onvoorspelbaar en onverzadigbaar is, zo is ook Willow Mae dat in haar muziek, teksten en performance. Willow Mae liet zich met haar acoustic-based pop/folksongs inspireren door James Taylor, Joni Mitchell en Sting. Soms is Alanis Morissette hoorbaar of is het poëtisch als Noa. Willow Mae zoekt met haar pop-bezetting (zang, backing vocals, el. gitaar, ak. gitaar, toetsen, bas, drums) de grenzen op van de akoestische gitaarmuziek. Tijdens concerten ligt de focus van Willow Mae op beleving: iedere show is een intense en unieke publiekservaring en een cross-over van een popconcert en muziektheater.

Muziek

Springdew in Fall

Blossoms Blooming

Lily of the valley Acoustic

Reviews

Door op 12/02/2019

Het contact met de artiesten was heel prettig. Alles is volgens afspraak verlopen. Van het optreden hebben we genoten. Willow Mae heeft een mooie stem, haar songteksten zijn heel persoonlijk, alsof je in vertrouwen wordt genomen. Ze leidt haar songs ook goed in. De gitaarbegeleiding was prima.

Contact

Willow Mae, Pop, Folk, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Willemijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Willow Mae

Willow Mae is een solo-artiest uit Leiden. Willow Mae maakt vooral muziek in de genres Pop, Folk & Jazz. Willow Mae heeft sinds de inschrijving op 11/06/2018 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Willow Mae klinkt als: Joni Mitchell, James Taylor, Sting, Noa. Het repertoire van Willow Mae bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Willow Mae krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Willow Mae hanteert een richtprijs van €600 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.