Whitecomb

  • Band   /   Leiden
  • #Swing #Folk #Blues
  • Klinkt als Caro Emerald, Van Morrison, Dubliners, Bruce Springsteen, Leadbelly,

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Whitecomb

Check beschikbaarheid
Whitecomb, Swing, Folk, Blues band

Whitecomb bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten. Met de klanken van gitaren, contrabas, cajon en piano spelen ze Americana, wat vooral neerkomt op country, folk en blues. Naast akoestisch voor de intiemere setting spelen we ook versterkt voor de grotere optredens. We zorgen voor muzikaal vermaak tijdens een borrel of lunch, of laten we de mensen meeswingen op feesten en partijen.
Met deelnames aan straatmuzikantenfestival de Gouden Pet, verschillende open podia, optredens in binnen- en buitenland, voor publiek variërend in aantal van 20 tot 200 laat Whitecomb zien dat het met verschillende omstandigheden uit de voeten kan.

Reviews

Boek Whitecomb en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Whitecomb, Swing, Folk, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Whitecomb

Whitecomb is een band uit Leiden. Whitecomb speelt muziek in de genres Blues, Folk & Swing. Whitecomb heeft sinds de inschrijving op 09/09/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Whitecomb klinkt als: Caro Emerald, Van Morrison, Dubliners, Bruce Springsteen, Leadbelly, . Het repertoire van Whitecomb bestaat uit alleen covers.

Whitecomb hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.