Nathalie Booij

Indicatie €425 - €749

Stuur een persoonlijk bericht naar Nathalie Booij

Check beschikbaarheid
Nathalie Booij, Gospel, Pop, Akoestisch soloartist

Hoi bruidspaar, gefeliciteerd met jullie verloving! Mijn naam is Nathalie, en mijn passie is om te zingen op bruiloften. Livemuziek tijdens jullie huwelijksceremonie geeft de sfeer die jullie als bruidspaar voor ogen hebben, het is een bijzonder mooie aanvulling!

Vaak verzorg ik de muzikale begeleiding van een huwelijksceremonie of trouwdienst, samen met een akoestisch gitarist of een pianist. Ik heb een uitgebreide repertoirelijst die goed past bij een huwelijksplechtigheid, en we kunnen speciaal voor jullie twee nummers instuderen. Ieder bruidspaar is uniek; ik denk graag vrijblijvend op maat mee met jullie.

We spelen ook regelmatig tijdens diners, recepties en feesten en werken samen met andere muzikanten en een DJ. Voor elk wat wils. Ik hoop jullie te spreken!

Liefs Nathalie

Muziek

Make You Feel My Love

Marry Me

Say A Little Prayer

Foto's

Reviews

Nathalie Booij heeft nog geen reviews.

Contact

Nathalie Booij, Gospel, Pop, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nathalie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nathalie Booij

Nathalie Booij is een solo-artiest uit Deventer. Nathalie Booij maakt vooral muziek in de genres Gospel, Akoestisch & Pop. Nathalie Booij heeft sinds de inschrijving op 15/11/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nathalie Booij klinkt als: Norah Jones, Adele. Eva Cassidy. Het repertoire van Nathalie Booij bestaat uit alleen covers.

Nathalie Booij hanteert een richtprijs van €425 - €749 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.