Ward Axe a.k.a. The Freewheeler Grand

  • Soloartiest   /   Venlo
  • #Pop #Klassiek #Jazz
  • Klinkt als Billy Joel, Queen, Ray Charles, Elton John, Bruno Mars, Carole King, Bruce Springsteen, Guns 'n Roses, Bob Dylan, Ward Axe, Jackson Browne, Leon Russel, Michael Buble, Robbie Williams, Blof, Yann Tierssen, Ludovico Einaudi etc

Indicatie €375 - €599

Stuur een persoonlijk bericht naar Ward Axe a.k.a. The Freewheeler Grand

Check beschikbaarheid
Ward Axe a.k.a. The Freewheeler Grand, Pop, Klassiek, Jazz soloartist

‘The Freewheeler’
Een uniek concept voor uw feesten, markten en festivals Vanaf nu ook met een échte vleugel op wielen te boeken!
Ward Axe, alias ‘The Freewheeler’, is een pianist en singer-songwriter die diverse piano’s bespeelt op zelfgeconstrueerde gevaartes.
Zijn nieuwste act is ‘The Freewheeler Grand’:
een échte vleugel op wielen, waarmee hij op feesten en festivals een onvergetelijke indruk zal achterlaten!
The Freewheeler heeft een ‘Freewheeler Hippie’, ‘Freewheeler Bike’ en nu ook een ‘Freewheeler Grand’, waarmee hij regelmatig op markten, feesten en bruiloften speelt. Hij heeft een breed repertoire van populaire muziek voor jong en oud en is een echte eye-catcher, zowel vanwege zijn excentrieke verschijning, als vanwege zijn muzikale kwaliteiten. Kijk voor info en boekingen op www.thefreewheeler.nl.

Ward Axe is in 2011 afgestudeerd aan het conservatorium te Rotterdam en heeft daarvoor als muzikant vier jaar in de Verenigde Staten getourd.
‘Muziek maken op deze avontuurlijke manier betekent vrijheid voor mij. Het is spannend en elke dag anders. Het geeft een goed gevoel om mensen op zo’n directe, ongedwongen manier mijn muziek te geven.’
‘The Freewheeler’ is interessant voor allerlei gelegenheden, en kan zich aanpassen aan uw specifieke wensen voor een show op maat. Kijk voor meer informatie, inspiratie en video’s op www.thefreewheeler.nl.

Muziek

Emely

Ballade pour la Vie

Your Sunrise

Reviews

Boek Ward Axe a.k.a. The Freewheeler Grand en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ward Axe a.k.a. The Freewheeler Grand, Pop, Klassiek, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ward

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ward Axe a.k.a. The Freewheeler Grand

Ward Axe a.k.a. The Freewheeler Grand is een solo-artiest uit Venlo. Ward Axe a.k.a. The Freewheeler Grand maakt vooral muziek in de genres Pop, Klassiek & Jazz. Ward Axe a.k.a. The Freewheeler Grand heeft sinds de inschrijving op 22/02/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ward Axe a.k.a. The Freewheeler Grand klinkt als: Billy Joel, Queen, Ray Charles, Elton John, Bruno Mars, Carole King, Bruce Springsteen, Guns 'n Roses, Bob Dylan, Ward Axe, Jackson Browne, Leon Russel, Michael Buble, Robbie Williams, Blof, Yann Tierssen, Ludovico Einaudi etc. Het repertoire van Ward Axe a.k.a. The Freewheeler Grand bestaat uit covers en eigen werk.

Ward Axe a.k.a. The Freewheeler Grand hanteert een richtprijs van €375 - €599 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.