WALTER

  (1)
  • Ensemble   /   Hellevoetsluis Maasland
  • #Pop #Jazz #Easy Listening
  • Klinkt als Michael Buble, Caro Emerald, Karin Souza, Gare du Nord, Elvis
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €1100

Stuur een persoonlijk bericht naar WALTER

Check beschikbaarheid
WALTER, Pop, Jazz, Easy Listening ensemble

De basis van WALTER bestaat uit Wally Preyll (zang) en Peter van Leerdam (arrangementen, toetsen en achtergrondzang). Na een jarenlange muzikale samenwerking voor en achter de schermen vonden deze 2 rasmuzikanten dat het tijd werd voor een gezamenlijke act. Hierbij ontstond het idee om klassieke rock- en hedendaagse popsongs in smaakvolle jazzy arrangementen om te zetten. Onder de naam WALTER heeft dit idee gestalte gekregen en is inmiddels een aanzienlijk repertoire opgebouwd, variërend van rustig tot uptempo. Het duo heeft inmiddels al 2 CD's uitgebracht.

Muziek

Compilatie CD Walter

Compilatie CD Now & Then

With or without you

Reviews

Door op 10/10/2016

Het was een heerlijk optreden wat WALTER in de Pynas gegeven heeft. De sets waren afwisselend en vol herkenbare liedjes (maar wel in een compleet andere stijl; erg origineel). De sfeer zat er verder goed in met veel positieve reacties van de bezoekers.
Het geluid was dik in orde en na afloop keken we terug op een geslaagde editie van Live in Maasland waarbij alle afspraken goed zijn nagekomen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Contact

WALTER, Pop, Jazz, Easy Listening ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Peter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over WALTER

WALTER is een ensemble uit Hellevoetsluis Maasland. WALTER speelt muziek in de stijlen Pop, Jazz & Easy Listening. WALTER heeft sinds de inschrijving op 21/09/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van WALTER klinkt als: Michael Buble, Caro Emerald, Karin Souza, Gare du Nord, Elvis. Het repertoire van WALTER bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: WALTER krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

WALTER hanteert een richtprijs van €400 - €1100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.