VUIG

  • Band   /   Raamsdonksveer, Roosendaal
  • #Blues #Balkan #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Shantel, B.B. King, Chuck Berry, Clifton Chenier
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €650 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar VUIG

Check beschikbaarheid
VUIG, Blues, Balkan, Rock 'n Roll band

Opzwepend, verrassend en vol energie! VUIG kleurt niet binnen de lijntjes, volgt niet de gebaande paden en denkt verder dan traditionele zydeco, melancholische blues en Oosterse Balkan tonen. Met hun karakteristieke eigen sound, uitdagende melodieën en fonkelende instrumenten weet VUIG keer op keer probleemloos het publiek te betoveren en mee te voeren. Al vanaf de eerste noot wordt het publiek wakker geschud en staat hen niets anders meer te doen dan een VUIG feestje te bouwen en zich compleet te verliezen in dit muzikale spektakel.

In het hart van deze Brabantse 5-mans formatie vinden we de beproefde broer/zus combinatie Richard en Sharon van Turnhout, respectievelijk op accordeon en drums en met afwisselend de lead in zang. In combinatie met de virtuoze solo's van gitarist Collin Bouwens, de vrolijke noten van saxofonist Davy Matthijssen en de swingende baslijntjes van Stefan van den Heuvel staat deze band als een huis!

Dat hun gevarieerde setlist, breed georiënteerde repertoire en ijzersterke live performance een succesvolle formule is, blijkt wel uit de vele boekingen die zij binnenkrijgen. Met deze originele mash-up van Zydeco, Balkan en Blues speelt VUIG op festivals, in cafés en op feesten van Brabant tot aan de Waddeneilanden. Ook voor internationale gigs draaien zij hun hand niet om en de eerste festivals op Engelse bodem zijn inmiddels een feit.

Ook de grotere festivals in Nederland weten VUIG inmiddels te vinden. Zo werden op Oerrock en Parkfeest, samen met artiesten als Chef’Special, Lil' Kleine, Anouk en Miss Montreal, hun succesvolle eerdere optredens nog eens dik over gedaan voor een publiek van duizenden mensen.

Muziek

Born to be wild

Stamp your feet

Slow down

Reviews

Boek VUIG en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

VUIG, Blues, Balkan, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Stefan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over VUIG

VUIG is een band uit Raamsdonksveer, Roosendaal. VUIG speelt muziek in de genres Blues, Balkan & Rock 'n Roll. VUIG heeft sinds de inschrijving op 03/09/2019 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van VUIG klinkt als: Shantel, B.B. King, Chuck Berry, Clifton Chenier. Het repertoire van VUIG bestaat uit covers en eigen werk.

VUIG hanteert een richtprijs van €650 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.