Vrienden van Straks

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Vrienden van Straks

Check beschikbaarheid
Vrienden van Straks, Pop, Nederpop, Akoestisch band

Met ons muziekgezelschap Vrienden van Straks kruisen we kris-kras door Nederland op zoek naar prettig publiek en mooie optredens. Mooie locaties en een luisterend publiek spreken ons erg aan!
We zijn ervaren muzikanten die elkaar na diverse muzikale avonturen gevonden hebben in het maken van originele Nederlandstalige popmuziek, eigen repertoire.
En met de juiste Vrienden sla je je overal doorheen. Wij helpen je op weg met liedjes over je lieve oma , tweedehands mannen en natuurlijk..de liefde.
We voelen ons erg thuis in een intieme akoestische setting, met cajon, gitaar, mandoline, mondharmonica en accordeon.En daarbij zoeken we tussen de nummers door ook het contact met het publiek over wat ons zoal bezighoudt.

Muziek

Tatoe

jouw droom

Wit paard

Reviews

Boek Vrienden van Straks en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Vrienden van Straks, Pop, Nederpop, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joep

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Vrienden van Straks

Vrienden van Straks is een band uit Renkum. Vrienden van Straks speelt muziek in de genres Akoestisch, Nederpop & Pop. Vrienden van Straks heeft sinds de inschrijving op 18/08/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Vrienden van Straks klinkt als: Akoestische nederpop. Het repertoire van Vrienden van Straks bestaat uit alleen eigen werk.

Vrienden van Straks hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.