Vivre

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Vivre

Check beschikbaarheid
Vivre, Chanson, Levenslied, Coverband band

VIVRE!

Eind 2016 is Vivre voorzichtig opgestart door gitarist John Emondt. Na jarenlang in allerlei coverbands met gangbaar repertoire gespeeld te hebben, vond hij het tijd voor iets totaal anders. De keuze viel al snel op Franstalig repertoire in de breedste zin.
Met name de toetreding van de Vlaamse zangeres Maxime Vandommele in de zomer van 2017 bleek een gouden greep. Met haar karakteristieke stemgeluid en haar professionele ervaring als actrice weet ze de sfeer en het verhaal van de franse liedjes als geen ander over te brengen.

Vivre speelt vooralsnog covers, van Brel tot Fugain, van Aznavour tot Zaz. Een zeer gevarieerd programma waarin vele muziekstijlen aan bod komen, voor elk wat wils. Zomers, melancholiek,swingend en dansbaar; het komt allemaal voorbij. Soms dicht bij het origineel, maar soms ook in een verrassend nieuw jasje. En af en toe met een vette knipoog!

Muziek

Amsterdam

La Vie en Rose

Plantation

Reviews

Boek Vivre en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Vivre, Chanson, Levenslied, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Cees

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Vivre

Vivre is een band uit Hiversum. Vivre speelt muziek in de genres Chanson, Levenslied & Coverband. Vivre heeft sinds de inschrijving op 02/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Vivre klinkt als: Franse popsongs en chansons. Het repertoire van Vivre bestaat uit alleen covers.

Vivre hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.