Vanoxx

  (2)
  • DJ   /   Denekamp
  • #House #Deep house #Dance
  • Klinkt als martin garrix, avicci, dimitri vegas, like mike, uhmet ozcan, timmy trumpet, bassjackers, chainsmokers
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Vanoxx

Check beschikbaarheid
Vanoxx, House, Deep house, Dance dj

Bart van Os (geboren op 1 januari te Oldenzaal [Nederland]), beter bekend door zijn artiestennaam "Vanoxx". Hij is onder andere een EDM producent en dj en al jaren zijn muziek te luisteren op: Spinninrecords, WOWRecords, Spinnup, Spotify en Itunes. Zijn rol is het produceren van muziek waaronder een aantal eigen tracks, maar ook remixes van bekende hits. De muziek die geproduceerd word is volgens recenties en ervaringen een toevoeging aan de maaatschappij. Men hoeft alleen maar een kijkje te nemen op het internet om te realiseren hoe snel de muziekindustrie van vandaag is overwwonnen door electronische dans muziek (bekend als EDM). Het is nu overal; in clubs, festivals, reclames, radio en films. Ondanks het succes van het genre, hebben vele frustraties geuit over de sets van de DJ's waarschijnlijk vooraf opgenomen. Vanoxx geeft al jaren live performances, mixes and tracks live gemixt om het publiek te entertainen. Hij bezorgt de gasten en partygangers in de clubs en op festivals het ultieme edm gevoel, en weet altijd wederom de feeststemming terug te krijgen naar ongekend niveau.

Muziek

Eastside 4 life

The sound

Runaway

Reviews

Door op 02/09/2019

Wat een optreden, echt super! Naast de lijpe set, staat hij ook echt super leuk en met veel enthousiasme te draaien. Hij heeft veel interactie met het publiek en weet daardoor het uiterste uit de feeststemming te krijgen. Echt een aanrader! Top vent en top artiest!

Door op 22/05/2019

Zeer vriendelijke jongeman. Vond hem zeer goed als DJ. Hij is ook lekker actief met het publiek. Hij heeft in onze club echt een super optreden neergezet, en tevens boeken we hem nu vaker en zien we elkaar regelmatig.

Contact

Vanoxx, House, Deep house, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bart

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Vanoxx

Vanoxx is een DJ uit Denekamp. Vanoxx draait muziek in de stijlen House, Deep house & Dance. Vanoxx heeft sinds de inschrijving op 21/05/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Vanoxx klinkt als: martin garrix, avicci, dimitri vegas, like mike, uhmet ozcan, timmy trumpet, bassjackers, chainsmokers. Het repertoire van Vanoxx bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Vanoxx krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Vanoxx hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.