Vania Da Cruz

Indicatie €500 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Vania Da Cruz

Check beschikbaarheid
Vania Da Cruz, Alternatief, Allround, Wereldmuziek band

Vania da Cruz Santos Dias werd geboren in Portugal te Moita van Kaapverdiaanse afkomst. Vania kwam in Nederland als 7 jarig meisje met pleegouders. Toen ze nog maar 8 jaar oud was deed Vania mee aan de Kaapverdiaanse Kids Soundmixshow waar ze het liedje Bia lulucha van Cesaria Evora zong voor een groot publiek. Dit evenement werd georganiseerd door Geremias Xavier da Moura. Van 9 tot 18 jaar is Vania opgegroeid in kindertehuizen. Haar troost vond ze in het schrijven van teksten en muziek creëren. In haar tiener jaren deed Vania vaak mee aan zangwedstrijden en was vaak te vinden op open podia door heel Nederland. Op 5 mei 2019 heeft Vania Da Cruz haar eerste single uitgebracht FELIZ in samenwerking met Djoy Delgado (splash) en ook zijn de drums van (Grace Evora) en de gitaarlijnen (Johnny Fonseca) te horen in FELIZ. We kunnen nog veel van Vania verwachten, zo werkt ze samen met de namen; Johnny Ramos, Migui Lopes, Tchida d’sabura, Fantastic en Danny Delgado. Er zitten verschillende genres aan te komen in verschillende talen!! Om alles te volgen

Muziek

Vania Da Cruz - FELIZ

Reviews

Boek Vania Da Cruz en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Vania Da Cruz, Alternatief, Allround, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hendrik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Vania Da Cruz

Vania Da Cruz is een band uit Rotterdam. Vania Da Cruz speelt muziek in de genres Alternatief, Allround & Wereldmuziek. Vania Da Cruz heeft sinds de inschrijving op 21/08/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Vania Da Cruz klinkt als: Selena Quintanilla-Pérez . Het repertoire van Vania Da Cruz bestaat uit covers en eigen werk.

Vania Da Cruz hanteert een richtprijs van €500 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.