Van Piekeren

Indicatie €400 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar Van Piekeren

Check beschikbaarheid
Van Piekeren, Nederpop, Alternatief, Entertainment ensemble

Van Piekeren heeft het voor elkaar: Hij schreef eindelijk een liedje dat nergens over gaat! Inmiddels is de single te horen bij vele radiostations, (Radio1, Radio2, Radio5, RTV Drenthe, RadioM, Radio Rijnmond, MidlandFM, BingoFM, RTV Rijnmond o.a.) met als hoogtepunt een prachtig interview met albumbespreking bij held Frits Spits!

Verhalenverteller/zanger Jan van Piekeren jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan. Nu zijn dochter getrouwd is kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken! Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, eventueel aangevuld met Bruno Rombouts op accordeon en darsfluit, een muzikaal en creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek.

Muziek

Een Liedje Dat Nergens Over...

Blijf Voor Altijd Bij Me

Nooit Geleerd

Reviews

Boek Van Piekeren en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Van Piekeren, Nederpop, Alternatief, Entertainment ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Johan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Van Piekeren

Van Piekeren is een ensemble uit Utrecht. Van Piekeren speelt muziek in de stijlen Nederpop, Alternatief & Entertainment. Van Piekeren heeft sinds de inschrijving op 10/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Van Piekeren klinkt als: Shaffy, Waits, Maarten van Roozendaal. Het repertoire van Van Piekeren bestaat uit alleen eigen werk.

Van Piekeren hanteert een richtprijs van €400 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.