UNWIND - Van bruiloft tot bedrijfsfeest!

  • Ensemble   /   Veghel
  • #Pop #Akoestisch #Dance
  • Klinkt als Popcovers met een akoestisch randje

Indicatie €600 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar UNWIND - Van bruiloft tot bedrijfsfeest!

Check beschikbaarheid
UNWIND - Van bruiloft tot bedrijfsfeest!, Pop, Akoestisch, Dance ensemble

Soulvolle vocalen, solide gitaararrangementen en een uiterst dansbaar repertoire maken van Unwind een veelgevraagde act. Een act die zowel op je bruiloft als op je bedrijfsfeest helemaal tot zijn recht komt. Want je ziet een duo, maar hoort een hele band!
Geen jazz of easy listening. Unwind speelt bekende top-2000 covers aangevuld met lekkere dance classics en actuele hits. Ondersteund door een loopsampler (met vooraf opgenomen begeleiding) weten zangeres Hanneke van Bakel en gitarist Paul van der Weyde de stemming overal in te krijgen. Klein op de achtergrond én vol in de spotlights!
Aanvullend op de reguliere optredens biedt Unwind ook nog andere mogelijkheden. Misschien wil je aanvullend gebruik maken van onze DJ service zodat je feest nooit stilvalt. Of wil je dat we mobiel spelen tussen je gasten. Of klein en intiem bij je huwelijksceremonie. Lees hieronder wat er zoal mogelijk is. En wil je toch iets anders of iets combineren? Neem dan gerust contact op of kijk op unwindmuziek.nl

Muziek

Feest - Compilatie

Ceremonie - Compilatie

Ceremonie - Get here (Olet...

Reviews

Boek UNWIND - Van bruiloft tot bedrijfsfeest! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

UNWIND - Van bruiloft tot bedrijfsfeest!, Pop, Akoestisch, Dance ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over UNWIND - Van bruiloft tot bedrijfsfeest!

UNWIND - Van bruiloft tot bedrijfsfeest! is een ensemble uit Veghel. UNWIND - Van bruiloft tot bedrijfsfeest! speelt muziek in de stijlen Pop, Akoestisch & Dance. UNWIND - Van bruiloft tot bedrijfsfeest! heeft sinds de inschrijving op 29/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van UNWIND - Van bruiloft tot bedrijfsfeest! klinkt als: Popcovers met een akoestisch randje. Het repertoire van UNWIND - Van bruiloft tot bedrijfsfeest! bestaat uit alleen covers.

UNWIND - Van bruiloft tot bedrijfsfeest! hanteert een richtprijs van €600 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.