UNWIND – Acoustic Pop

  • Ensemble   /   Veghel
  • #Pop #Akoestisch #Dance
  • Klinkt als Semi akoestische popmuziek (top 100)

Indicatie €750

Stuur een persoonlijk bericht naar UNWIND – Acoustic Pop

Check beschikbaarheid
UNWIND – Acoustic Pop, Pop, Akoestisch, Dance ensemble

Geen slow jazz of kampvuurmuziek. UNWIND speelt vooral dansbare arrangementen van recente pop- en dancemuziek, met zo af en toe een classic, een pakkende ballad of spontane improvisatie. Zang, gitaar en een loopstation met vooraf zelf ingespeelde begeleiding. Dat is UNWIND. Een eigentijdse semi-akoestische act voor op je bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement.
Soms is een hele band gewoon teveel van het goede, maar heeft een akoestische act juist weer te weinig ‘presence’ voor je evenement. UNWIND Acoustic Pop is dan de juiste keus. Met de ongedwongen sfeer van een akoestische act, maar het repertoire en impact van een top 100
band, zijn we praktisch overal inzetbaar.

Je kunt Unwind in verschillende settings boeken. Misschien wil je graag dat we mobiel zijn, spelend tussen de gasten in, klein bij een ceremonie of groots uitpakken op een podium. Het kan allemaal! Ook wanneer er alleen behoefte is aan een stijlvolle, zingende dj. Lees op onze site wat er zoal mogelijk is. En wil je toch iets afwijkends? Neem dan gerust contact op.

Muziek

Demo 1

Demo 2

Demo 3

Reviews

UNWIND – Acoustic Pop heeft nog geen reviews.

Contact

UNWIND – Acoustic Pop, Pop, Akoestisch, Dance ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over UNWIND – Acoustic Pop

UNWIND – Acoustic Pop is een ensemble uit Veghel. UNWIND – Acoustic Pop speelt muziek in de stijlen Pop, Akoestisch & Dance. UNWIND – Acoustic Pop heeft sinds de inschrijving op 29/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van UNWIND – Acoustic Pop klinkt als: Semi akoestische popmuziek (top 100). Het repertoire van UNWIND – Acoustic Pop bestaat uit alleen covers.

UNWIND – Acoustic Pop hanteert een richtprijs van €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.