Unchained coverband

Indicatie €600 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Unchained coverband

Check beschikbaarheid
Unchained coverband, Coverband, Pop, Allround band

Aanvullend op de setlist, spelen wij nog een aantal nrs van Queen, Bruno Mars, Stevie Wonder, Blof, Andre (Dre) Hazes, Pink. Ook spelen wij de grote topnrs zoals the final countdown of living on a prayer van Bon Jovi.

Biografie:
Sinds oktober 2017 vormen wij onze coverband met de huidige bandleden. Wij zijn allen passievol om popnummers professioneel neer te zetten met tegelijkertijd onze Unchained sausje erover, wij maken er namelijk altijd een feestje van en de dansvloer gaat altijd los! Alle bandleden hebben jaren ervaring in de muziek en optreden.

Kort ieder hun verhaal:
Ewelina Spil (zangeres):
Ewelina woont in Schagen. Vanaf haar jonge leeftijd is zij bezig met zingen, eerst in een kinder zanggroep en als volwassene samen met haar vrienden. Ewelina is vanaf het begin (begin 2017) lid van unchained en wilt het zo lang mogelijk voortzetten.

Ed Nienkemper (gitarist)
Ed komt uit Den Helder. Na een jaar of 10 in de slaapkamer zitten te pingelen vanaf 1985 t/m 1992 in verschillende lokale bandjes gespeeld. De draad weer opgepakt in 2008/2009 o.a. in een band samen met Frank (bassist), welke hem ook begin 2017 naar Unchained haalde. Hij is tevens alweer een aantal jaartjes gitarist bij de enige echte julianadorper band Nixbiezonders. Verder is hij buiten deze 2 bands om bezig met het maken van zijn eigen nummers. Hij is liefhebber van opnemen en mixen. Dus heb je wat om op te nemen (solo of band) of moet er een nummer gemixt worden, neem gerust contact met hem op.

Melissa van der Horst (toetsen)
Melissa komt uit Heiloo. Vanaf haar 7e begonnen met pianolessen nemen en trouw aan het instrument gebleven. Zij kon de bassist Frank van een band waar zij 2 jaar geleden kort samen hebben gemusiceerd. Sinds oktober 2017 hebben zij weer contact en is Melissa als toetseniste bij Unchained terechtgekomen.

Patricia Vroone (Zangeres)
Patricia komt uit Alkmaar. Vanaf haar 6e al aan het zingen in verschillende koren. Op volwassen leeftijd de overstap gemaakt naar het zingen in verschillende bandjes. Ook vindt Patricia het heerlijk om af en toe aan musicals mee te doen. Vanaf begin 2017 met veel plezier actief bij Unchained.

Robin Mijnders (drummer)
Robin komt uit Purmerend.
Vanaf jongs af aan heeft hij op de muziekschool Waterland drumlessen genomen. Tot hij 16 werd en zijn drumstel ruilde tegen een aprilia fighter. Waar hij veel plezier van heeft gehad, maar geen muziek mee kon maken.
Op zijn 25e begon Robin de muziek toch weer te kriebelen en is hij een geluidsbedrijf 'het geluidsmannetje' begonnen. Hij was veel te vinden met het geluid op jamsessies en vond dat drumstel toch wel weer interessant. Hij is weer gaan spelen en heeft af en toe weer een lesje genomen. Hij is begonnen in de Zaanse band Sign-out. Hierbij heeft hij met veel plezier gespeeld en mee op het podium gestaan. Momenteel speelt hij in 2 bands, en uiteraard bevindt hij zich nog achter de knoppen. Hij is een drummer die van enorm gezelschap houdt!

Frank (bassist)
Frank is al meer dan 40 jaar bezig met muziek. Hij heeft in vele bands gespeeld, opgetreden, een rasechte muzikant in hart en nieren, bijna versmolten met zijn basgitaar ;)

Muziek

So excited pointer sisters

Long train running

Domino JessieJ

Reviews

Boek Unchained coverband en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Unchained coverband, Coverband, Pop, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Melissa

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Unchained coverband

Unchained coverband is een band uit Alkmaar. Unchained coverband speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Allround. Unchained coverband heeft sinds de inschrijving op 06/04/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Unchained coverband klinkt als: Pop. Het repertoire van Unchained coverband bestaat uit alleen covers.

Unchained coverband hanteert een richtprijs van €600 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.