TZP

  • Band   /   Amsterdam
  • #Rap #Dancehall #Afro
  • Klinkt als Broederliefde, SBMG, Jonna Fraser, Jayh, SFB, Rotterdam airlines

Indicatie €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar TZP

Check beschikbaarheid
TZP, Rap, Dancehall, Afro band

Team Zwarte Peper, ook wel bekend als ‘’TZP’’ is een rapformatie die is geboren op een uitgangsplein in Amsterdam waar drie collega’s een pact aangingen om iedereen te laten genieten van het moment. Tendo, Inkie en KREAM waren alle drie werkzaam als Gastheren waar zij elkaar hebben leren kennen ondanks de heren veel gemeenschappelijke vrienden hebben. De heren waren elk weekend toeristen en uitgaanders aan het begeleiden en zorgden ervoor dat de sfeer op het plein perfect was.

Invloeden
TZP heeft geen genre waar zij zich aan vasthouden vanwege de vele talenten en smaken in de groep. Opa Van De Beats houdt van caribische beats waar Inkie en Turbo echt van Trap houden, Tendo en Diamond zitten heerlijk op een dancehall beat terwijl KREAM meer neigt naar de afro genres. Maar als de heren samen komen op een track maakt het niet uit wat voor genre het is. De missie is om je te laten genieten!

Geschiedenis
Wat als een grapje begon werd al snel realiteit op het moment dat de heren van TZP de eerste keer de studio ingingen en zagen dat zij samen nog sterker stonden. Waar iedereen op een donderdag avond zou slapen, uitgaan, werken was TZP elke week in de studio waar zij minimaal 9 uur bezig met het perfectioneren van hun muziek binnen de tijd van 2 jaar.

De groep bestaat uit zes leden en die artiesten/producer zijn/is: Diamond, Turbo & Opa Van De Beats. Alle leden zijn individueel ook bezig en hebben al een verleden in de muziek. Zo zit de groep gevuld met zangers, beatcreators, producers, dansers, songwriters, ondernemers, een engineer, dj, mc en zo zijn er nog veel meer lagen aan deze collectief aan entertainers.

Op dit moment houden de heren zich bezig met het uitbrengen van singles en kan het zijn dat je nummers als ‘Beastmode’, ‘Wat Is Je Naam’ en het nummer waarmee zij viral gingen ‘Ik Kan Je Niet Laten’ al heb gehoord.

Voor track's of video’s, bekijk de TZP YouTube Kanaal.

Reviews

Boek TZP en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

TZP, Rap, Dancehall, Afro band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Karim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over TZP

TZP is een band uit Amsterdam. TZP speelt muziek in de genres Rap, Afro & Dancehall. TZP heeft sinds de inschrijving op 01/11/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van TZP klinkt als: Broederliefde, SBMG, Jonna Fraser, Jayh, SFB, Rotterdam airlines. Het repertoire van TZP bestaat uit alleen eigen werk.

TZP hanteert een richtprijs van €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.