Two Men

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Two Men

Check beschikbaarheid
Two Men, Akoestisch, Singer-songwriter, Pop ensemble

Twee vriendelijke mannen zingen vriendelijke popsongs, tweestemmig en zichzelf begeleidend op authentieke akoestische instrumenten. De nummers van Frits en Wim hebben eigenzinnige vormen, mystieke teksten en verrassende akkoordwendingen. Popsongs zonder clichés, zonder drama en zonder onbereikbare liefdes, maar met een milde kijk op het leven dat voorbij trekt; avonturen die beleefd zijn en lessen die er uit getrokken zijn. Songs die de luisteraar meenemen op een aangename reis door een kleurrijk landschap...

Muziek

Going Back For More

The Dog Will Beat You Too

See You On Sunday

Reviews

Two Men heeft nog geen reviews.

Contact

Two Men, Akoestisch, Singer-songwriter, Pop ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Two Men

Two Men is een ensemble uit Arnhem/Nijmegen. Two Men speelt muziek in de stijlen Akoestisch, Pop & Singer-songwriter. Two Men heeft sinds de inschrijving op 20/08/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Two Men klinkt als: Tom Waits, Everly Brothers, Van Morrison. Het repertoire van Two Men bestaat uit covers en eigen werk.

Two Men hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.