Julie Huard

  (4)
  • Band   /   Utrecht
  • #Chanson #Jazz #Kleinkunst
  • Klinkt als Edith Piaf, Zaz, Charles Treinet, Isabelle Boulay, George Brassens, Charles Aznavour
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Julie Huard

Check beschikbaarheid
Julie Huard, Chanson, Jazz, Kleinkunst band

Gewapend met een warme alt, een goed humeur en een sympathieke gitarist doet Julie Huard waar ze goed in is: zingen. In het Frans. Voor u, tegen u, met u. Ze is tweetalig en heeft het vak geleerd van haar vader, die zelf een Franse chansonnier was. Haar chansons zijn oud, recent, geleend en van eigen hand, maar ze voelen allemaal even fris. Dat kan ze nu eenmaal niet helpen.

Muziek

Menilmontant

La vie en rose

Ce beau matin

Reviews

Door op 06/01/2019

Wát een genot was het om te luisteren naar het optreden van deze artiesten! Loepzuiver gezongen, met een prachtige natuurlijke en charmante voordracht. De interactie tussen Julie en Adam is een lust voor het oog. Ik ,raad Julie en Adam van harte aan!

Door op 27/08/2018

Julie Huard heeft onze verjaardagsfuif in Tjommies Music Bar in Amersfoort muzikaal omlijst. In tweemaal een optreden van drie kwartier bracht ze onze veertig gasten een heel tof repertoire Franse chansons buiten de gebaande paden.
Julie heeft een heel mooie, warme stem waar de zwoele zomeravond van Parijs in resoneert. Maar ook de verfijnde rauwheid waar het genre om vraagt, kwam tot klinken. Met die combinatie bracht ze - samen met een gitarist en cajonbespeler - ons in hele fijne, Franse, Parijse sferen.
Het contact vooraf en na afloop was erg plezierig. Julie was heel flexibel. We willen haar zeer aanbevelen!

Door op 27/08/2018

Julie Huard is een zeer beminnelijke en sympathieke persoonlijkheid en is een mooie dame om te zien. De kwaliteit van haar optreden is van hoog niveau. Ze is in staat met haar optreden haar toehoorders aan zich te binden en een typisch Franse sfeer te creëeren.
Zij trad op tijdens een huiskamerconcert ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van mijn vrouw. Ondanks het feit dat de "beweeglijkheid" van haar toehoorders door een aantal kleine kinderen groot was liet zij zich niet van haar stuk brengen.

Contact

Julie Huard, Chanson, Jazz, Kleinkunst band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Julie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Julie Huard

Julie Huard is een band uit Utrecht. Julie Huard speelt muziek in de genres Chanson, Jazz & Kleinkunst. Julie Huard heeft sinds de inschrijving op 20/05/2017 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Julie Huard klinkt als: Edith Piaf, Zaz, Charles Treinet, Isabelle Boulay, George Brassens, Charles Aznavour. Het repertoire van Julie Huard bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Julie Huard krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Julie Huard hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.