Trots

  • Band   /   Alkmaar
  • #Funk #Pop #Rock
  • Klinkt als Trots is puur en verassend!

Indicatie €1450 - €1650

Stuur een persoonlijk bericht naar Trots

Check beschikbaarheid
Trots, Funk, Pop, Rock band

Een optreden van Trots is altijd een geweldige ervaring! Een optreden van Trots betekent meezingen, dansen en genieten van een band die muziek maakt in de meest pure vorm, met veel 4 stemmige zang. Het repertoire van Trots met engelstalige pop- en rocknummers is altijd up-to-date en vol verrassingen. Nieuwe nummers van Ed Sheeran, Bruno Mars, Kensington, Avicii, Robin Thicke, Pharell, en Jason Mraz worden afgewisseld met klassiekers .

Trots bestaat uit 4 topmuzikanten, die veel energie en plezier koppelen aan veel podiumervaring. Zanger Kelly, topgitarist Raoul, drummer Bart en bassist Dave (o.a. Silkstone / Niels Geusebroek) zijn professionele muzikanten met liefde voor muziek en 200% gedreven om elke avond speciaal te maken.

Trots behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland! De band voelt zich dan ook thuis op grote festivalpodia, feesttenten, grote buitenoptredens, maar is ook in staat om op kleine podia en op bruiloften en feesten een knallend optreden te geven. Door elk optreden opnieuw een fantastische show te geven met 200% inzet heeft de band een geweldige live reputatie opgebouwd!

Op zoek naar een TOP-band met een leuk en nieuw repertoire? Neem contact op met Trots!

Reviews

Boek Trots en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Trots, Funk, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bart

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trots

Trots is een band uit Alkmaar. Trots speelt muziek in de genres Funk, Pop & Rock. Trots heeft sinds de inschrijving op 02/02/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trots klinkt als: Trots is puur en verassend!. Het repertoire van Trots bestaat uit alleen covers.

Trots hanteert een richtprijs van €1450 - €1650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.