Tjilp

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Tjilp

Check beschikbaarheid
Tjilp, Jazz, Bossa nova, Blues band

Tjilp is een formatie rond zangeres en songwriter Merel van Tellingen dat een lekkere mix van jazzy nummers speelt: nieuw, oud en eigen, bluesy of bossa, latin en swing. Muziek om te luisteren, te dromen en zeker van te genieten!

Met Richard van Duinen (bas en gitaar) Wytze van der Zweep (drums en percussie) en Monica Kemink (sax en fluit). De eigen nummers die Tjilp speelt zijn geschreven door Merel van Tellingen die zichzelf met een fijn harmonisch bedje op de piano begeleidt.

In 2016 was Tjilp live te horen op oa Jazz In De Gracht, het Strandwalfestival in Rijswijk, het Weeshuis van de Kunst in De Bilt en Café Vlaanderen in Delft. Daarnaast haalde we de halve finale van ArtRocks met het nummer “Planets In Your Head” dat is geïnspireerd op een kunstwerk van Yinka Shonibare uit het Tropenmuseum.

17 juni 2017 presenteren we onze cd met 11 originele songs in het Verhalenhuis Belvedere op Katendrecht in Rotterdam. Wees welkom!

Muziek

Planets In Your Head

Funny

Bend Not Break

Reviews

Boek Tjilp en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Tjilp, Jazz, Bossa nova, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Merel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tjilp

Tjilp is een band uit Rotterdam. Tjilp speelt muziek in de genres Blues, Bossa nova & Jazz. Tjilp heeft sinds de inschrijving op 16/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tjilp klinkt als: Een zomerbriesje. Het repertoire van Tjilp bestaat uit covers en eigen werk.

Tjilp hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.