Trio Bambo

  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #Jazz #Latin #Blues
  • Klinkt als Traditional Jazz, Latin music with voice, with the original sound of America, from south to north.

Indicatie €800 - €1300

Stuur een persoonlijk bericht naar Trio Bambo

Check beschikbaarheid
Trio Bambo, Jazz, Latin, Blues ensemble

Trio Bambo is een veelzijdig, bruisend en sfeervol trio dat met haar trio aan ervaren muzikanten al heel de wereld over is geweest. Zij hebben op verschillende festivals, cruises en evenementen als bruiloften gespeeld. Ze beheersen veel verschillende stijlen zoals Amerikaanse jazz, Latijns-Amerikaanse muziek maar ook hedendaagse popmuziek.

Met hun brede repertoire zijn zij veelzijdig in te zetten voor allerlei verschillende evenementen. Zij dienen als stijlvolle achtergrond muziek waarop mensen netwerken of bijvoorbeeld tijdens een diner of receptie, maar als er gedanst mag worden gaat het tempo wat omhoog en gaan de voetjes van de vloer. Trio Bambo weet de gasten te boeien en mee te nemen op een muzikale reis over de wereld. Wanneer je deze drie mannen hoort spelen waan jij je even ver weg in de straten van Havana of in een bar in New Orleans.

Trio Bambo is te boeken met bezetting van contrabas, toetsen en percussie, mocht er vraag zijn het trio uit te breiden naar een kwartet, spelen zij ook geregeld samen met geweldige vocalisten.

Reviews

Boek Trio Bambo en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Trio Bambo, Jazz, Latin, Blues ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Emiliano

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trio Bambo

Trio Bambo is een ensemble uit Amsterdam. Trio Bambo speelt muziek in de stijlen Jazz, Latin & Blues. Trio Bambo heeft sinds de inschrijving op 03/08/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trio Bambo klinkt als: Traditional Jazz, Latin music with voice, with the original sound of America, from south to north.. Het repertoire van Trio Bambo bestaat uit covers en eigen werk.

Trio Bambo hanteert een richtprijs van €800 - €1300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.