Tommy Meyborg

Indicatie €75 - €199

Stuur een persoonlijk bericht naar Tommy Meyborg

Check beschikbaarheid
Tommy Meyborg, Akoestisch, Pop, Singer-songwriter soloartist

TOMMY MEYBORG
Op jonge leeftijd eist zijn vader hem muziek te gaan maken.
Tommy Meyborg maakt ‘’feel good’’ muziek. Hij was zelf pas vijftien jaar toen zijn zus trouwde. Zijn vader vertelde hem dat hij moest optreden tijdens de bruiloft. Het is een romantisch verhaal van een vader die zo veel om muziek geeft dat hij zijn eigen zoon dwingt om er mee door te gaan.
In 2012 bracht Tommy zijn eerste album uit onder de naam; ‘’Call me skinny’’, in dat zelfde jaar speelde hij in één van de bekendste popzalen uit Nederland, De Melkweg in Amsterdam. In 2015 begon hij een nieuw project; ‘’Major Tommy’’ en nam twee keer een EP op.
Van spelen door heel Nederland tijdens het voorprogramma van Romanza Brava (de oude band van Herman Brood) , tot aan spelen in Simplon en in de kleine zaal van de Oosterpoort. Ervaring komt deze jonge Singer Songwriter zeker niet te kort.
Na zijn reis in Sri Lanka wil Tommy weer terug naar het begin. Hij bracht direct een nieuwe single uit die binnen een paar dagen duizenden views op facebook had. Weg moet die artiesten namen. Weg met die overdreven kleding en die mooie video clips. Dit is wie ik ben.
Tommy Meyborg. Ik schrijf liedjes. Luister zelf maar.

Muziek

Roselyn

Reviews

Boek Tommy Meyborg en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Tommy Meyborg, Akoestisch, Pop, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tommy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tommy Meyborg

Tommy Meyborg is een solo-artiest uit Groningen. Tommy Meyborg maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Pop & Singer-songwriter. Tommy Meyborg heeft sinds de inschrijving op 21/08/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tommy Meyborg klinkt als: Jason Mraz & Jack Johnson. Het repertoire van Tommy Meyborg bestaat uit alleen eigen werk.

Tommy Meyborg hanteert een richtprijs van €75 - €199 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.