TimeOff coverband

Indicatie €250 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar TimeOff coverband

Check beschikbaarheid
TimeOff coverband, Rock 'n Roll, Britpop, Entertainment band

TimeOff is een 5- koppige band afkomstig uit regio Utrecht. Met het spelen van zowel Engels- als Nederlandstalige rock covers proberen we rock & roll levend te houden in de huidige tijdgeest die wordt gedomineerd door digitale muziek en hiphop. Onze inspiratie ligt bij bands uit de 70’s, 80’s en 90’s, zoals Talking Heads, Herman Brood, The Scene en David Bowie. Uniek aan TimeOff is dat we niet enkel de grijsgedraaide covers spelen, maar juist die songs die je zo graag eens wilt terug horen! Kortom, TimeOff staat garant voor een muzikale avond, waarbij elke (rock)liefhebber aan zijn/haar trekken komt!

Muziek

benefietgig

Afscheid aan het water

5 mei Woerden..koud brrr

Reviews

Boek TimeOff coverband en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

TimeOff coverband, Rock 'n Roll, Britpop, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - e

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over TimeOff coverband

TimeOff coverband is een band uit Utrecht. TimeOff coverband speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Britpop & Entertainment. TimeOff coverband heeft sinds de inschrijving op 08/12/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van TimeOff coverband klinkt als: Talking Heads / David Bowie. Het repertoire van TimeOff coverband bestaat uit alleen covers.

TimeOff coverband hanteert een richtprijs van €250 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.