TIEZ!

  (2)

Indicatie €500 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar TIEZ!

Check beschikbaarheid
TIEZ! , Easy Listening, Akoestisch, Americana band

TIEZ! is een te gekke semi-akoestisch spelende coverband van vijf enthousiaste, muzikale personen.
TIEZ! speelt covers van de Eagles en andere 'Easy' klinkende nummers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Perfect (Fairground Attraction), Leun op mij (Ruth Jacott), Brown Eyed Girl (Van Morrisson) en Calm after the Storm (Common Linnets).
TIEZ! Is bij uitstek geschikt voor muziek bij je diner, receptie, ‘lazy sunday afternoon’ etc. Het sfeertje dat we creëren is ‘laid-back & easy’. Dus geen polonaise of openingsdans, gewoon lekkere relaxte muziek.
Get the picture?

Muziek

Calm after the storm (TIEZ ...

Compilatie TIEZ, opgenomen ...

Better be home soon (TIEZ i...

Reviews

Door op 13/06/2017

TIEZ! is een geweldige band die precies paste in onze setting: tijdens de buurtbarbecue als afsluiting van een buurtevenement in Amsterdam-Zuid. TIEZ! is muzikaal goed en speelt herkenbare sfeernummers voor een breed publiek. Zowel het jonge als het oudere publiek heeft genoten. Het maken van afspraken verliep prima, en bovendien bestaat TIEZ! uit gezellige muzikanten die niet moeilijk doen en een welkome aanvulling zijn op een feestje.

Door op 19/04/2017

Het contact hebben we gekregen van de muziekwinkel in Almere. Na contact te hebben gelegd, hebben we gesproken over de wensen van het feest. Dit ging bijzonder goed en TIEZ was zeer toegankelijk over de mogelijkheden.
We wilden graag niet te harde muziek; iets wat natuurlijk lastig is in een kleinere zaal. Dit was echter geen enkel probleem en tot en met het laatste nummer was het een groot feest om TIEZ als band bij het feest betrokken te hebben.
We zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Tietie Sanders

Contact

TIEZ! , Easy Listening, Akoestisch, Americana band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marian

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over TIEZ!

TIEZ! is een band uit Utrecht. TIEZ! speelt muziek in de genres Easy Listening, Akoestisch & Americana. TIEZ! heeft sinds de inschrijving op 17/11/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van TIEZ! klinkt als: Eagles, Crowded House, Van Morrisson, Ruth Jacott. Het repertoire van TIEZ! bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: TIEZ! krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

TIEZ! hanteert een richtprijs van €500 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.