Tidal Surge

Indicatie €100 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Tidal Surge

Check beschikbaarheid
Tidal Surge, Indie Rock, Electronic, Psychedelic band

De groep bestaat uit vier uiteenlopende vrije geesten uit regio Amsterdam. Onze muziek is allereerst een product van complete creativiteit, experimentatie en goede smaak. Wat wij belangrijk vinden is dat de zaken oprecht zijn, authentiek en vanuit het hart worden gedragen. Het labelen van deze geluiden vinden wij erg lastig en daarnaast onnodig, het betreft gewoon goede muziek.

Opgericht in de lente van 2018, hebben wij ondertussen genoeg optredens mogen doen als groep om met enig zelfvertrouwen (en een handje vol gezonde zenuwen) op het podium te staan. Wij willen dit graag blijven doen en zijn derhalve op zoek naar plekken om te spelen. Wij zijn alles behalve veeleisend, grote zaal, intieme zaal, donker of een privé concert is voor ons prima weggelegd.

Muziek

Rising

Sonic People

Reviews

Boek Tidal Surge en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Tidal Surge, Indie Rock, Electronic, Psychedelic band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sander

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tidal Surge

Tidal Surge is een band uit Amsterdam. Tidal Surge speelt muziek in de genres Indie Rock, Electronic & Psychedelic. Tidal Surge heeft sinds de inschrijving op 18/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tidal Surge klinkt als: Ieder goede band ooit. Het repertoire van Tidal Surge bestaat uit alleen eigen werk.

Tidal Surge hanteert een richtprijs van €100 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.