THE3rdMAN

  • Band   /   Den Haag
  • #Rock
  • Klinkt als Led Zeppelin, Triggerfinger, Foo Fighters

Indicatie €600 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar THE3rdMAN

Check beschikbaarheid
THE3rdMAN, Rock band

Nadat in 2013 de samenstelling van de band is gewijzigd, zijn Jo De Roeck (vocals guitar), Carlos Lake (bass guitar) en Richie Bleijenberg (drums) hard aan het werk om hun (rock) passie met iedereen te delen.
THE3rdMAN ontleent zijn inspiratie aan rock bands zoals Trigger Finger en Foo Fighters. En het doet zo nu en dan denken aan bands uit de zeventiger jaren zoals Led Zeppelin.
Eind 2012, en dus nog in de oude samenstelling, heeft THE3rdMAN de eerste CD ‘Songs for Anyone’ met daarbij hun single ‘The Waiting’ uitgebracht. Ook hebben zij in de loop van 2013 op enkele festivals gestaan én als support act gefungeerd bij de elektrische concerten van The Golden Earring.
Ook in 2014 heeft THE3rdMAN enkele concerten van The Golden Earring via het voorprogramma kunnen verzorgen (IJsselhallen Zwolle, Zeelandhallen Goes, Steenwijk, 013 in Tilburg, Nieuw Vennep, Beverwijk en Wateringen). Optredens waar we trots op zijn. Ook zullen enkele festivals worden aangedaan zoals Kaderock (Den Haag), Dijkrock (Maasdijk), en Schollenpop (Scheveningen).
Eind 2014 heeft onze EP het levenslicht gezien. Vier van de vijf tracks die op deze EP staan zijn in de voorafgaande periode als single gereleased met daarbij gave videoclips.
Alles te zien op ons YouTube kanaal THE3rdMANBAND. ‘Push’, één van de singles is ook fysiek verkrijgbaar (evenals natuurlijk de EP zelf).
Op de EP staat zelfs nog een bonustrack: een mooie rock-cover van Don't cha van de Pussycat Dolls.

In de loop van 2015 is hard gewerkt aan het nieuwe album met een nieuw geluid en is de naam verkort naar 3RDMAN. Beatlesque willen we het nieuwe geluid graag noemen.Halverwege 2016 is deeerste single 'Can you hear me' uitgekomen. In het radioprogramma 'Countdown Cafe' van Veronica is op 1 juli de single voor het eerst te horen!
Het album zal later in 2016 uitkomen.

Muziek

Nothing on me

Don't Cha

Reviews

THE3rdMAN heeft nog geen reviews.

Contact

THE3rdMAN, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over THE3rdMAN

THE3rdMAN is een band uit Den Haag. THE3rdMAN speelt muziek in de genres Rock. THE3rdMAN heeft sinds de inschrijving op 02/09/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van THE3rdMAN klinkt als: Led Zeppelin, Triggerfinger, Foo Fighters. Het repertoire van THE3rdMAN bestaat uit alleen eigen werk.

THE3rdMAN hanteert een richtprijs van €600 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.