The Vision of Johanna

  • Band   /   Bergen op Zoom
  • #Soul #Pop #Funk
  • Klinkt als Steely Dan, PJ Harvey, Aretha Franklin

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar The Vision of Johanna

Check beschikbaarheid
The Vision of Johanna, Soul, Pop, Funk band

The Vision of Johanna wordt in 2006 opgericht door Hanneke van Andel en Arjan van Diepeningen. Vanaf die tijd heeft de band meerdere formaties gekend. In 2015 hebben Pascal Vermeulen (drums) en Sander van Gaans (gitaar) hun intreden gedaan. Het debuutalbum ‚Mindrunning’ (Suburban Records 2011) werd door de media goed ontvangen en ze mochten het voorprogramma doen van o.a. Sabrina Starke en Douwe Bob. The Vision of Johanna is een soulful popband met brede smaakpapillen voor funk, soul en pop en dat is terug te horen in de singles ‚Born Free’ (2013) en Painting Colors (2016). Hun nieuwste EP ‚Little Sister’ is in najaar van 2018 uitgekomen. ‚Little Sister’ bevat een 4-tal soulful, funky nummers en is te beluisteren via verschillende streamingdiensten waaronder Spotify.

Muziek

7 PM

Born Free

Little Sister

Reviews

Boek The Vision of Johanna en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Vision of Johanna, Soul, Pop, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hanneke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Vision of Johanna

The Vision of Johanna is een band uit Bergen op Zoom. The Vision of Johanna speelt muziek in de genres Soul, Pop & Funk. The Vision of Johanna heeft sinds de inschrijving op 22/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Vision of Johanna klinkt als: Steely Dan, PJ Harvey, Aretha Franklin. Het repertoire van The Vision of Johanna bestaat uit covers en eigen werk.

The Vision of Johanna hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.