The Vinyl Twins

  (3)
  • DJ   /   Echt
  • #Rock #Pop #Indie Rock
  • Klinkt als Kris-kras door de platenkast
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar The Vinyl Twins

Check beschikbaarheid
The Vinyl Twins, Rock, Pop, Indie Rock dj

Even voorstellen? Wij zijn The Vinyl Twins, oftewel platendraaiers en muziekliefhebbers pur sang Michel en Frank. Gedurende de laatste decennia hebben The Vinyl Twins hun kapitaal gestoken in het zwarte goud: de 7” vinylsingle. The Vinyl Twins willen hun fortuin graag met gelijkgestemde zielen delen, om samen een feestje te bouwen. Café, club, verenigings- of bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft? The Vinyl Twins draaien de hele avond uitsluitend onverwoestbare vinylsingles in alle mogelijke stijlen en kunnen putten uit een collectie met meer dan 10.000 7″ singles. Van pop tot rock, soul, funk, disco, dance, new wave, reggae, ska, indie & alternative rock tot jukebox-hits, van oldies tot newdies. The Vinyl Twins draaiden al in kroegen, in clubs, op festivals (Solar Weekend, Bospop, Paaspop), bij lezingen, filmpremieres, bruiloften, verjaardags- en (bedrijfs)feesten. Laat de twee DJ's hun goddelijke gang gaan, of bepaal in nauwe samenspraak welke muziek je wil horen.

Geen anonieme, voorgeprogrammeerde iTunes of Spotify lijstjes vanaf een laptop, maar ‘echte’ platen uit 50 jaar muziekhistorie, door echte muziekliefhebbers. Alleen voor techno, ‘TROS op het plein/Radio 100%NL muziek’, Arrenbie of skihutterreur ben je bij The Vinyl Twins aan het verkeerde adres.

The Vinyl Twins: niet duur, wel onbetaalbaar…

Muziek

Hey Ya - Outkast

Teenage Kicks - The Undertones

Reviews

Door op 09/07/2018

Als echte muziek liefhebbers waren we erg kritisch op wie we op onze bruiloft wilde laten draaien. We zochten iemand die muziek kennis heeft en snapt dat het verder gaat dan wat op dit moment in de top 40 staat.
Met de Vinyl Twins hebben we daarin een perfecte match gevonden. We hebben van te voren een lijst opgesteld waar wij graag naar luisteren maar ook hopen dat we onze gasten aan mee het dansen krijgen. The Vinyl Twins hebben deze goed opgepikt en gelukkig hadden ze ook nog eens 70% van de lijst op single. De avond zelf hebben ze een mooie mix gemaakt en ons ook weten te verrassen met nummers waar we nog niet aan gedacht hadden. Onze gasten vonden het ook erg tof om de dj’s op Vinyl te zien draaien wat de sfeer nog beter maakte.
Als je dus niet gediend bent van een DJ die ineens een polonaise plaat inzet en LP’s niet gebruikt als een nieuwe hippe manier van draaien maar het echt een warm hart toe draagt dan zit je bij The Vinyl Twins goed.

Door op 11/12/2017

De Vinyl Twins zijn zeker aan te raden voor een feest. Ze deden het super leuk, we hadden heel goed en leuk contact, zowel via whatsapp , telefonisch en per mail. Dit werd heel vlot beantwoord als we met vragen zaten. We hebben zelf een speellijst aangeleverd zodat ze wisten welk genre muziek wij houden. Ze hadden 90% op plaat van onze voorkeur en de rest vulde ze zelf aan met lekkere dansnummers.
Ze hebben ons zelfs geholpen met onze andere optredens waar muzikale ondersteuning bij nodig was. ( dit kon via MP3 of WAV bestand en dat deden ze perfect! ) Kortom: onbetaalbaar, maar niet te duur!

Door op 09/09/2017

Vooraf het optreden al goed contact gehad met Michel en Frank. Alles goed afgesproken en we konden een lijst sturen met alle muziek die wij graag wilden horen. Zo kregen zij een beeld met wat wij leuk vonden voor ons bruiloft avondfeest.
Het optreden was beter dan we hadden kunnen hopen. De sfeer zat er super goed in en iedereen was nog wel in voor een toegift. Van de verschillende gasten kregen we te horen dat ze onder de indruk waren van de DJ's. Leuke muziek en de overgang tussen de verschillende nummers was ook erg goed. Niet zomaar twee liedjes na elkaar, maar ze pasten de nummers goed op elkaar af. Niet voor niets kregen de Vinyl Twins een applaus!
We hebben een fantastische avond gehad mede dankzij Michel en Frank. Super bedankt! Zeker een aanrader als je van een feestje houdt met goede muziek!

Contact

The Vinyl Twins, Rock, Pop, Indie Rock dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Vinyl Twins

The Vinyl Twins is een DJ uit Echt. The Vinyl Twins draait muziek in de stijlen Rock, Pop & Indie Rock. The Vinyl Twins heeft sinds de inschrijving op 03/02/2016 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Vinyl Twins klinkt als: Kris-kras door de platenkast. Het repertoire van The Vinyl Twins bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Vinyl Twins krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

The Vinyl Twins hanteert een richtprijs van €400 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.