The Vinyl Twins

  (5)
  • DJ   /   Echt
  • #Rock #Pop #Vinyl
  • Klinkt als Kris-kras door de platenkast
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar The Vinyl Twins

Check beschikbaarheid
The Vinyl Twins, Rock, Pop, Vinyl dj

Even voorstellen? Wij zijn The Vinyl Twins, oftewel platendraaiers en muziekliefhebbers pur sang Michel en Frank. Gedurende de laatste decennia hebben The Vinyl Twins hun kapitaal gestoken in het zwarte goud: de 7” vinylsingle. The Vinyl Twins willen hun fortuin graag met gelijkgestemde zielen delen, om samen een feestje te bouwen. Café, club, verenigings- of bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft? The Vinyl Twins draaien de hele avond uitsluitend onverwoestbare vinylsingles in alle mogelijke stijlen en kunnen putten uit een collectie met meer dan 10.000 7″ singles. Van pop tot rock, soul, funk, disco, dance, new wave, reggae, ska, indie & alternative rock tot jukebox-hits, van oldies tot newdies. The Vinyl Twins draaiden al in kroegen, in clubs, op festivals (Solar Weekend, Bospop, Paaspop), bij lezingen, filmpremieres, bruiloften, verjaardags- en (bedrijfs)feesten. Laat de twee DJ's hun goddelijke gang gaan, of bepaal in nauwe samenspraak welke muziek je wil horen.

Geen anonieme, voorgeprogrammeerde iTunes of Spotify lijstjes vanaf een laptop, maar ‘echte’ platen uit 50 jaar muziekhistorie, door echte muziekliefhebbers. Alleen voor techno, ‘TROS op het plein/Radio 100%NL muziek’, Arrenbie of skihutterreur ben je bij The Vinyl Twins aan het verkeerde adres.

The Vinyl Twins: niet duur, wel onbetaalbaar…

Muziek

Hey Ya - Outkast

Teenage Kicks - The Undertones

Reviews

Door op 15/10/2018

Leuke, gezellige avond, goed rekening gehouden met onze muziek keuze. Heel gezellig!

Door op 27/09/2018

Op ons zilveren huwelijksfeest wilden we graag wat anders dan anders. Via Gigstarter kwamen we bij de Vinyl Twins terecht. Vanaf het begin hadden we leuk contact, en reageerden ze snel op onze vragen. De lijst die we van te voren hadden ingeleverd werd als leidraad gebruikt, maar Frank en Michel keken ook zeker naar wat onze gasten leuk vonden. Al met al hebben we een heel leuk feest gehad met de muziek die we goed vinden. Een aanrader !!

Door op 09/07/2018

Als echte muziek liefhebbers waren we erg kritisch op wie we op onze bruiloft wilde laten draaien. We zochten iemand die muziek kennis heeft en snapt dat het verder gaat dan wat op dit moment in de top 40 staat.
Met de Vinyl Twins hebben we daarin een perfecte match gevonden. We hebben van te voren een lijst opgesteld waar wij graag naar luisteren maar ook hopen dat we onze gasten aan mee het dansen krijgen. The Vinyl Twins hebben deze goed opgepikt en gelukkig hadden ze ook nog eens 70% van de lijst op single. De avond zelf hebben ze een mooie mix gemaakt en ons ook weten te verrassen met nummers waar we nog niet aan gedacht hadden. Onze gasten vonden het ook erg tof om de dj’s op Vinyl te zien draaien wat de sfeer nog beter maakte.
Als je dus niet gediend bent van een DJ die ineens een polonaise plaat inzet en LP’s niet gebruikt als een nieuwe hippe manier van draaien maar het echt een warm hart toe draagt dan zit je bij The Vinyl Twins goed.

Contact

The Vinyl Twins, Rock, Pop, Vinyl dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frank

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Vinyl Twins

The Vinyl Twins is een DJ uit Echt. The Vinyl Twins draait muziek in de stijlen Rock, Pop & Vinyl. The Vinyl Twins heeft sinds de inschrijving op 03/02/2016 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Vinyl Twins klinkt als: Kris-kras door de platenkast. Het repertoire van The Vinyl Twins bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Vinyl Twins krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

The Vinyl Twins hanteert een richtprijs van €400 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.