The Velvet State

  • Band   /   Nijmegen
  • #Funk
  • Klinkt als Red hot chili peppers, paolo nutini, john mayer, jett rebbel, police, chickenfoot, bill withers,

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Velvet State

Check beschikbaarheid
The Velvet State, Funk band

The Velvet State. Een robuuste, krachtige vierdeling met een eigen geluid. Ontstaan in de studentenstad Nijmegen, weet The Velvet State als geen ander hoe zij een feestje moet bouwen. Hun unieke (funk)rock en popnummers over het leven, de liefde en problemen van alledag, brengen je gegarandeerd in beweging.

De formatie is opgebouwd met de gitarist Sam Schoenmakers, bassist Tom Covers en zangeres Robine Roordink als kern. Later voegde drummer Bastiaan Kleij zich bij de getalenteerde groep. Momenteel heeft The Velvet State net hun eerste EP uitgebracht, ‘Ruby Red Velvet’, onder meer te vinden op Spotify.

The Velvet State speelt meestal in hun thuisstad Nijmegen, traditiegetrouw in stamkroeg Dollars. Maar ook buiten de stad- en landgrenzen is de band te horen. Zo stond de groep eerder in Noord-Limburg, Brabant, Kleve en Amsterdam op de bühne. Of je The Velvet State nu in een sfeervol klooster, bij een intiem huisconcert of in een volle kroeg treft, hun muziek is in ieder geval onmiskenbaar.

Muziek

The Velvet State - There's ...

The Velvet State - Free

The Velvet State - Pure Peace

Foto's

Reviews

Boek The Velvet State en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Velvet State, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - sam

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Velvet State

The Velvet State is een band uit Nijmegen. The Velvet State speelt muziek in de genres Funk. The Velvet State heeft sinds de inschrijving op 20/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Velvet State klinkt als: Red hot chili peppers, paolo nutini, john mayer, jett rebbel, police, chickenfoot, bill withers, . Het repertoire van The Velvet State bestaat uit alleen eigen werk.

The Velvet State hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.