The Urban Satellites

  • Band   /   Hoorn
  • #Rock #Pop #Punk
  • Klinkt als Kensington Imagine Dragons

Indicatie €100 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar The Urban Satellites

Check beschikbaarheid
The Urban Satellites, Rock, Pop, Punk band

Wij zijn The Urban Satellites, een band bestaande uit vier leden uit Hoorn. Wij spelen met twee gitaristen, een bassist, een drummer en twee zangeressen.
In 2015 zijn wij begonnen met het maken van muziek. We hadden met z’n allen muziekles en er moesten bandjes geformeerd worden. Wij hadden elkaar al snel gevonden en toen begon het avontuur. Het eerste nummer dat wij samen speelde was ‘R U Mine’ van de Artic Monkeys. Dit ging verassend goed en het was zo gezellig dat wij besloten verder te gaan met ons bandje. We vonden het coveren van nummers wel leuk, maar eigen nummers zouden natuurlijk veel vetter zijn. De zangeres ging aan het werk met wat teksten en zo kwamen de nummers uit de lucht vallen. De zelfgeschreven nummers werken we altijd met z’n allen uit, zo heeft iedereen een aandeel.
Op een gegeven moment hadden we ons eerste catchy song geschreven genaamd ‘Raining in my Brain’. Dit werd een beetje onze theme song. Iedereen die ons kent, kent dat nummer. Nu doen wij optredens in en rondom Hoorn, in onder andere Cafés, de Hoornse Stadsfeesten, de Hoornsche foodmarket, en nog veel andere podiums. Wij hopen en werken hard om verder te komen en uiteindelijk te kunnen uitbreiden over heel Nederland.
Naast catchy songs spelen we ook ballads, rockmuziek en covers. Zo hebben we een nummer ‘Fantasy Land’, dit is een slow ballad met gevoelige teksten en rustig gitaarspel. Verder spelen wij ook punk/rock nummers zoals ons eigen nummer gereleased op Spotify en ITunes: ‘You’ve Waited Too Long’. And so the list goes on. We hebben dus erg gevarieerde nummers en dit willen we ook blijven schrijven. Op deze manier zit er voor iedereen wat bij tijdens een optreden en treffen wij een breed publiek.

Reviews

Boek The Urban Satellites en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Urban Satellites, Rock, Pop, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Laura

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Urban Satellites

The Urban Satellites is een band uit Hoorn. The Urban Satellites speelt muziek in de genres Rock, Pop & Punk. The Urban Satellites heeft sinds de inschrijving op 17/12/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Urban Satellites klinkt als: Kensington Imagine Dragons . Het repertoire van The Urban Satellites bestaat uit covers en eigen werk.

The Urban Satellites hanteert een richtprijs van €100 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.