The Tour

  • Band   /   Amsterdam
  • #Rock #Dance #Pop
  • Klinkt als Stevie Wonder, Robbie Williams, Bruno Mars, Martin Solveig

Indicatie €3150

Stuur een persoonlijk bericht naar The Tour

Check beschikbaarheid
The Tour, Rock, Dance, Pop band

Sinds de oprichting in 2003, heeft de Amsterdamse allround coverband The Tour (voorheen Tour de Funk) een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. De band speelt door heel Nederland met in totaal nu al meer dan 1000 optredens.

Van festivals, bedrijfsfeesten, studentenfeesten en bruiloften tot het verzorgen van het voorprogramma van grote Nederlandse acts op vooraanstaande podia. Daarnaast is The Tour ook ieder jaar te zien en te horen in diverse Europese steden, wintersportplaatsen en Azië.

De zes muzikanten van The Tour staan bekend om hun ongekend energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Ze geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme. Het uitgebreide repertoire van The Tour bestaat enkel uit de beste Pop, Funk, Rock en Dance Hits van de afgelopen 20 jaar. Een mix van klassiekers uit de 80’s en 90’s t/m de meest actuele Hits. Kortom, een garantie om het publiek uit hun dak te laten gaan!

Muziek

The Tour - Smells Like Teen...

The Tour - Uptown Funk

The Tour - Raise Your Glass

Reviews

The Tour heeft nog geen reviews.

Contact

The Tour, Rock, Dance, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeff

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Tour

The Tour is een band uit Amsterdam. The Tour speelt muziek in de genres Dance, Pop & Rock. The Tour heeft sinds de inschrijving op 13/06/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Tour klinkt als: Stevie Wonder, Robbie Williams, Bruno Mars, Martin Solveig. Het repertoire van The Tour bestaat uit alleen covers.

The Tour hanteert een richtprijs van €3150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.