The StereoTypes

  • Band   /   Amsterdam
  • #Pop #Rock #Coverband
  • Klinkt als The Beatles, AC/DC, Blondie, Bowie, The Police, Cream, Pink Floyd, Jefferson Airplane, The Who, The Velvet Underground

Indicatie €450 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar The StereoTypes

Check beschikbaarheid
The StereoTypes, Pop, Rock, Coverband band

Via de soul, psychedelische muziek, glammrock, punk en hardrock zijn allerlei smakelijke variëteiten de revue gepasseerd. Ook nu is deze muziek nog razend populair, maar het is vooral de 'Classic Rock' die nog gretig aftrek vindt.

Het is dan ook niet zo gek dat de radio & internet vergeven zijn van zenders waar classic rock de boventoon voert: dagelijks luisteren er vele duizenden naar de old school bands als Supertramp, The Who, Pink Floyd, Blondie of Cream.

The StereoTypes bieden muziekliefhebbers de mogelijkheid om deze muziek weer eens ouderwets ‘live’ te horen. Deze Noord-Hollandse formatie bestaat uit zes ervaren muzikanten, die je meenemen op een muzikaal avontuur.

Dat deze muziek van alle tijden is bewijst de jaarlijkse Top 2000 waarin het repertoire van The StereoTypes zeer ruim vertegenwoordigd is. Een optreden van The StereoTypes is dus voor jong en oud een feest van herkenning!

Muziek

Gimme Some Lovin Cover

Comfortably Numb Cover

Waiting for the man Cover

Reviews

Boek The StereoTypes en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The StereoTypes, Pop, Rock, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Matthijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The StereoTypes

The StereoTypes is een band uit Amsterdam. The StereoTypes speelt muziek in de genres Pop, Rock & Coverband. The StereoTypes heeft sinds de inschrijving op 14/04/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The StereoTypes klinkt als: The Beatles, AC/DC, Blondie, Bowie, The Police, Cream, Pink Floyd, Jefferson Airplane, The Who, The Velvet Underground. Het repertoire van The StereoTypes bestaat uit alleen covers.

The StereoTypes hanteert een richtprijs van €450 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.